Ținuta la control: Tendințe în modă 2023 / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Ținuta la control/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Ținuta la control/ Spectacola

Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

Fie că vorbim despre haine, machiaje, tunsori sau manichiură, anul 2023 aduce cu sine noi tendințe în materie de modă. Astfel, există anumite modele care vor fi la mare căutare în anul 2023 și pe care trebuie neapărat să le încerci. Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui care sunt noile tendințe în materie de modă, dar și care este culoarea anului. 

 Tendințe în modă 2023

”Abia s-a terminat săptămâna modei la New York, urmează să avem parte de săptămâna modei de la Milano. Cumva, tendințele pe anul acesta nu sunt cu mult diferite față de anii anteriori. În continuare avem elementele din piele, denimul rămâne la putere, ba chiar, spre sfârșitul anului va căpăta și mai mare amploare. Mai pe scurt, revine moda anilor 90. Revenim la jeans cu talie joasă, la croptop-uri, meieuri, dar și multă piele la vedere”, ne-a dezvăluit stilistul vestimentar, Andrei Mocanu. 


Care sunt noile tendințe în materie de modă, dar și ce culori ar trebui să purtăm anul acesta, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

 
Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluile cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel