Ținuta la control. Mituri despre păr: Adevărat sau fals? / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Mihai Despina, hairdresser, este invitatul Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

De-a lungul timpul au existat foarte multe informații contradictorii în privința îngrijirii părului. Au apărut diverse speculații despre ce trebuie sau nu trebuie să faci atunci când vine vorba despre părul tau, încât nu mai știi să distingi ce îi face bine și ce îi face rău firului de păr.  Din păcate însă, acolo unde lipsește informația specifică și bine documentată științific, dezinformarea își arată chipul. Odata cu ea apar și îngrijorarea, stresul și alegerile greșite.

Mihai Despina, hairdresser, este invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va vorbi despre cele mai întâlnite mituri în legătură cu îngrijirea părului.

Mituri despre îngrijirea părului:

Tunsul favorizează creșterea părului

Schimbarea regulată a șamponului îți va asigura un păr mai frumos

Spălarea regulată va menține părul curat și strălucitor

Spălarea părului cu apă foarte rece îl va face mai strălucitor

Vopsitul poate deteriora părul

Dacă îți vopsești părul, acesta va încărunți mai repede

Pieptănatul frecvent te ajută să ai un păr mai frumos

 

Care e adevărul din spatele celor mai răspândite mituri, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Youtube video image

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel