Ținuta la control. Costumul de baie perfect, în funcție de foma corpului/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Iselin Dimitri, designer vestimentar, este invitata Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

Să alegi costumul de baie care să-ți pună în evidență formele și să-ți ascundă micile imperfecțiuni, poate fi o artă. Costumul de baie este un must-have pentru orice femeie în sezonul cald și nu numai. Dacă în vacanța de vară te răsfeți bronzându-te și bucurându-te de nisipul fin, dar și de valurile mării, când temperaturile de afară scad te poți relaxa la o piscină interioară. Așadar, indiferent de preferințele tale, costumele de baie sunt accesoriul indispensabil. Totuși, cum îl alegi în funcție de siluetă? 

Costumul de baie perfect, în funcție de foma corpului

Iselin Dimitri, designer vestimentar, este invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui cum ne alegem costumul de baie potrivit, în funcție de forma corpului. 

„Este momentul perfect pentru costume de baie. Noi am scos deja colecția de costume de baie, care se încadrează în toate trend-urile, așa cum v-am obișnuit, dar și pentru toate siluetele. Anul acesta ne-am gândit să facem pentru toate siluetele. Anul trecut am avut mai puține modele, dar acum ne-am gândit să mulțumim pe toată lumea.”, ne-a spus Iselin Dimitri, designer vestimentar. 

Youtube video image

 

Cum ne alegem costumul de baie potrivit, în funcție de forma corpului, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel