Ţinuta la control. Ce NU purtăm NICIODATĂ la o cină romantică. Adina Buzatu, cele mai tari sfaturi

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie creată de Elina Sazonova, de la Pexels
EXCLUSIV
Descriere foto: Fotografie creată de Elina Sazonova, de la Pexels

Ce purtăm şi ce NU purtăm niciodată atunci când ieşim la o cină romantică? Designerul Adina Buzatu a oferit câteva sfaturi atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Este luna iubirii, aşa că îndrăgostiţii ies acum mai des ca niciodată la cine romantice. Cum trebuie, însă, să ne îmbrăcăm pentru o asemenea ocazie? Adina Buzatu, designer vestimentar, a oferit câteva sfaturi atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei în acest sens. 

"Culoarea roşu aprins transmite pasiune, iubire, căldură. Însă, pentru ținute cu stil, putem marca momentul prin tonuri mai rafinate de bordo, mai ales în cazul bărbaților. Aceștia pot opta pentru o maleta în această nuanță sau pentru o batistă de buzunar pentru a bifa culoarea zilei în ținută. Femeile pot folosi doar accente de roșu în ținute neutre, prin adăugarea unei mini poșete din piele roșie sau stilettos", a punctat Adina Buzatu pentru Spectacola. 

Ce NU purtăm niciodată la o întâlnire romantică 

 

"În nici un caz nu purtam joggers, sneakers sau alte piese sport în ținuta pentru o cină romantică. De asemenea, evităm look-urile all-Red sau amestecul de culori tari. 

Pentru că este o ocazie specială trebuie să ne îmbrăcăm elegant. Evident, ținuta trebuie să respecte un echilibru între stil, cromatică și accesorii. Nu exagerăm cu eleganța, ci, mai degrabă, mizam pe stil. 

În cazul domnilor, un smart casual obținut cu o cămașă cu imprimeu cool, jeans, ghete Derby sau Chelsea și blazer este ideal pentru o cină la un restaurant elegant. 

Pentru doamne, ținuta poate fi alcătuită dintr-o rochie cu cardigan și stilettos. Însă la fel de elegant este și un smoching alături de pantofi cu toc. Cele care doresc să se asorteze cu domnii, pot alege o cămașă cu imprimeu, o fustă pe corp și o curea fină în talie. Practic, refacem ținuta masculină cu piese feminine", a mai spus designerul.

Cum vrea Adina Buzatu să îi înveţe pe bărbaţi să se îmbrace cu stil 

 

Adina Buzatu s-a dezbrăcat de secrete în prezența a 5 bărbați îmbrăcați impecabil. Stilista a lansat un ghid complet de stil masculin, pentru care a gândit o ședință foto incendiară. 

Toate secretele unei vestimentații corecte și sfaturi esențiale pentru rutina de grooming. 47 de module video cu o durată de 7 ore și 3 invitați de excepție, experți în hairstyling, make-up și dermatologie. 3 zile întregi de filmări, 5 bărbați și un stilist vestimentar: Adina Buzatu. 

Așa sună în cifre, Adina Buzatu Masterclass, cel mai ambițios proiect gândit de stilistă. Pentru acest ghid, Adina Buzatu s-a pozat dezbrăcată și înconjurată de 5 bărbați. Totul în scop pur profesional. VEZI MAI MULTE AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel