Ținuta la control. Cum să te îmbraci corect, în funcție de eveniment/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

De cele mai multe ori, alegem să ne îmbrăcăm așa cum simțim și cum considerăm că ne avantajează. Din acest motiv, ne conturăm un stil vestimentar propriu, pe care îl abordăm în fiecare zi. Cu toate astea, trebuie să ținem cont de evenimentele la care luăm parte. Așa a apărut termenul de dress code, pe care îl vei găsi în special pe invitațiile pentru evenimente. Ei bine, dress code-ul înseamnă o serie de reguli care impun o anumită vestimentație, în funcție de ocazie, care să fie și în armonie cu silueta ta.

Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui cum să ne îmbrăcăm, în funcție de fiecare dress code în parte. 

Andrei Mocanu explică cum ne îmbrăcăm în această perioadă

Pe lângă explicațiile fiecărui dress code în parte, Andrei Mocanu a dezvăluit și cum să ne îmbrăcăm în preajma Sărbătorilor Pascale. 

„Suntem într-o perioadă foarte frumoasă a anului, nu știu cum au trecut lunile astea, de când am intrat în noul an, până acum. Într-adevăr, în perioada asta, oamenii sunt dornici să iasă, unii aleg să petreacă sărbătorile în familie, alții la restaurant. Dacă vremea de afară ne ajută, putem să ieșim și la iarbă verde, să facem un grătar. Având în vedere că este o sărbătoare importantă a anului, ar trebui să adoptăm un look puțin mai elegant, față de obicei. Ar trebui să ieșim puțin din zona de confort. Dacă în viața de zi cu zi alegem să purtăm ținute sport, de data aceasta ar trebui să le lăsăm puțin în dulap, cel puțin pentru două, trei zile și să purtăm ceva mai smart, dar depinde de eveniment. Dacă petrem în familie, evident, ar fi frumos să ne punem o rochie de cocktail, lejeră. În seara în care mergem să luăm lumină, fiind la Biserică, ar trebui să adoptăm o ținută puțin mai elegantă. Domnii ar fi de preferat să meargă la costum, doamnele ar putea să opteze pentru un duo pieces format din fustă și sacou sau pantalon și sacou.”, a spus Andrei Mocanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum trebuie să ne îmbrăcăm în funcție de dress code,  dar și cât de important să respectăm acest lucru, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Youtube video image

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel