Tinu Vidaicu, DJ-ul de la petrecerea din Padina face lumină în cazul crimei. Ce s-a întâmplat în noapte tragediei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/tinuvidaicu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/tinuvidaicu

Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea cu vedete din Padina, unde un bărbat a fost înjunghiat mortal, a făcut mărturisiri despre noaptea tragediei.

Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost printre cei prezenți la evenimentul din Pandina, județul Dâmbovița, acolo unde un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost înjunghiat mortal în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024.

„Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat”

Despre noaptea tragediei, celebrul DJ își amintește că Alex Velea, artistul care a fost audiat ca martor în cazul crimei, plecase de la petrecere, înainte ca agresiunea să aibă loc. Mai mult, soțul Roxanei Ionescu a mărturisit că Antonia, a trecut prin clipe de groază. Artista a fost serios afectată și a început să plângă.

„Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta. Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase.

Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut. Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele. Din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu știa nici el exact ce s-a întâmplat”, a mărturisit Tinu Vidaicu, DJ-ul de la petrecerea din Padina, pentru Antena 3 CNN.

Alex Velea, după crima de la hotelul din Padina

Imediat după tragedia care a avut loc în Padina, Alex Velea a venit cu o primă reacție. Artistul a postat un story pe Instagram, în care spunea că nu a avut nicio legătură cu incidentul de la hotel.

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a produs tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a scris Alex Velea pe rețelele sociale.

Potrivit polițiștilor, atacul ar fi avut loc pe fondul unui conflict spontan. „În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a anunțat IPJ Dâmboviţa în comunicat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel