Tinerii din Ucraina, care au uimit juriul de la "Românii au talent", sunt de negăsit: Nu știm nici noi cum o să dăm peste ei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Românii au talent, facebook
Descriere foto: Sursa: Românii au talent, facebook

Doi tineri din Ucraina au obținut patru de "DA" cu un număr de acrobație.

Numărul care a deschis seara la "Românii au talent", din ediția de pe 4 martie, a ridicat juriul în picioare. Sasha și Katerina, doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, din Ucraina i-au impresionat pe cei patru jurați, cu un număr unic de acrobație. Cei doi au trecut în etapa următoare cu patru de "DA".

"N-am mai văzut în viața mea un astfel de număr. Excepțional. Bravo vouă!", a declarat Mihai Bobonete în emisiunea "Românii au talent", difuzată pe Pro TV.

"Este cea mai frumoasă scenă de dragoste pe care am văzut-o"

Și juratul Dragoș Bucur a apreciat senzualitatea și emoția de care a dat dovadă tânărul cuplu din Ucraina.

"Este cea mai frumoasă scenă de dragoste pe care am văzut-o, până acum. Felul în care voi ați reușit să faceți chestia asta pe scenă, pentru mine e incredibil. Cred că reprezentarea cuplului bărbat-femeie, pus într-o formă atât de frumoasă și totuși, atât de senzuală, eu n-am văzut-o nicăieri. Fie că e vorba de teatru, dans sau altceva. Bravo!", a adăugat Dragoș Bucur.

Sasha și Katerina, de negăsit, după război

Există însă și vești ai puțin bune. Cuplul care a ridicat publicul în această seară este de negăsit, după ce Rusia a atacat Ucraina. Invitat în platoul Știrilor Pro TV, Andi Moisescu a declarat faptul că echipa de producție încearcă zilnic să dea de toți concurenții ucraineni, însă unii sunt de negăsit.

"De fiecare dată când am văzut acrobați din Ucraina, mi s-a părut că ei trăiesc la fiecare secundă, merg până acolo, încât își riscă și viața. Întotdeauna m-am uitat cu admirație și cu milă la ce se întâmplă, pentru că vedeam sacrificiul și cred că pentru ei, viața este extrem de dură în Ucraina și pentru ei spectaculozitatea numărului este șansa de a evada de acolo", a spus Andi Moisescu, la știrile Pro Tv.


"Echipa noastră de producție ține legătura cu ei, încearcă să-i ajute, lumea trebuie să știe că ei nu sunt dintre pătura bogată a Ucrainei, drept urmare trăiesc în niște condiții dificile. Nu știm nici noi cum o să dăm peste ei", a mai adăugat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel