Tina Turner, dezvăluiri uimitoare din ținerețe: „Povestea Tinei este cu adevărat fără precedent”

Data publicării:
Tina Turner, sursa foto Instagram
Descriere foto: Tina Turner, sursa foto Instagram

Tina Turner este una dintre cele mai mari supravieţuitoare din industria pop-ului, cu o carieră datând din anii 1960, însă acum, pentru prima dată, la vârsta de 81 de ani, vedeta face dezvăluiri despre cele mai întunecate capitole din viaţa sa. 

Cântăreaţa născută în SUA, dar stabilită în prezent în Europa, a devenit o figură inspiraţională pentru mulţi după o revenire majoră pe scena muzicală în anii 1980.

Documentar a avut premiera marţi la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

Documentarul "Tina" nu concurează la premiile mult-râvnite ale Berlinalei, însă se înscrie în lunga tradiţie a festivalului de a proiecta pelicule dedicate starurilor majore ale muzicii moderne.


"Povestea Tinei este cu adevărat fără precedent", au declarat Dan Lindsay şi T.J. Martin, regizorii filmului, care va fi lansat pe marile ecrane la sfârşitul lunii martie.

Pentru acest documentar, Turner le-a oferit acces cineaştilor la enorma sa arhiva privată, o mare parte nefiind niciodată văzută sau ascultată.

Lansată în 1951, Berlinala a fost nevoită anul acesta, din cauza pericolului pandemiei de coronavirus, să abandoneze formatul tradiţional din luna februarie şi să caute alternative de desfăşurare, notează Agerpres. 

Drept urmare, săptămâna aceasta, filmele sunt proiectate în cadrul unui eveniment dedicat industriei cinematografice, desfăşurat pe o durată de cinci zile şi destinat în principal profesioniştilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel