Tily Niculae, soțul și copiii, diagnosticați cu COVID-19: "Ne-am speriat foarte tare"

Data publicării:
Tily Niculae, instagram
Descriere foto: Tily Niculae, instagram

Tily Niculae, soțul ei și cei doi copii pe care aceștia îi au împreună au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a povestit momentele grele prin care a trecut.

Tily Niculae și-a anunțat fanii că, atât ea cât și soțul ei și cei doi copii, au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2. Actrița a fost cea care a povestit că sărbătorile de iarnă le-au petrecut în carantină, deoarece au contractat noul coronavirus. Pe toată perioada izolării, aceasta a făcut și un jurnal video în care a povestit întrega experiență cu care s-a confruntat familia ei.

“Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră și scaune moi, și mârâit și sper să trecem bine peste (…)”, a spus Tily Niculae.

Tily Niculae a povestit și cea mai mare problemă cu care s-a confruntat, după ce întreaga familie a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița le-a mărturisit fanilor că fiul ei, de doar nouă luni  făcut o erupție cutanată de la antibioticul care i-a fost administrat, motiv pentru care au chemat de urgență salvarea, care a sosit după aproape o oră.

“26 decembrie – ieri, am avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine. (…). Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. (…). Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era foarte frică să nu facă și pe zona respiratorie… să facă o alergie… ceva. Și, fiind în carantină (…), am sunat la ambulanța ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanță cu un asistent care nu avea competența necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital. Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. (…). Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon. (…)”, a mai povestit Tily Niculae pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel