Tily Niculae, infectată cu norovirus. Actrița a ajuns de urgență pe mâna medicilor: ”Mi-a apărut și un hematom”

Data publicării:
Tily Niculae, instagram
Descriere foto: Tily Niculae, instagram

Tily Niculae trece prin momente delicate. Actrița a fost diagnosticată cu norovirus.

În urmă cu două zile, Tily Niculae a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Odată ajunsă la spital, medicii i-au făcut mai multe investigații. Vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că s-a speriat extrem de rău să nu cumva să fi contactat vreun virus.

 “Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție (mi-am adus aminte când am născut-o pe Soficel de usturimea de la dexa). Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private… am venit eu după ea”, a fost unul dintre mesajele postate de Tily Niculae. 

Deși se temea să nu fie vorba de vreun virus, se pare că medicii i-au pus un diagnostic neașteptat. Din nefericire, actrița a fost infectată cu norovirus, un virus ce provoaca o gastroenterocolită severă. Epidemia de norovirus a apărut inițial la Râșnov.

”Am ajuns la spital pentru că am vrut eu. Am luat un virus și am făcut o gastroenterită și tratamentul de acasă nu mai funcționa. Am vrut să merg la spital pentru niște perfuzii pentru că nu putea să iau medicamentele prescrie. Ca să nu fie mai rău, m-am dus la spital pentru perfuzii ca să mă pună pe picioare”, a declarat Tily Niculae la Antena Stars.

Vedeta a dat și câteva detalii legate de simptomele pe care le ai în cazul în care intrii în contact cu acest virus, care se poate lua pe cale vitală.

”Gastroenterita presupune episoade de vomă, moleșeală, dureri de stomac, asta presupune, dar odată declanșate episoadele de vomă, tu nu știi dacă ai două, trei, zece sau douăzeci. Nu a fost cazul, dar tocmai de aia m-am dus pentru perfuzii. Este virală, am înțeles din spusele oamenilor din comunitatea mea că este epidemie de un nou virus, norovirus. Îl poți da mai departe, da, bine, e 50-50 pentru că tu îl contactezi viral, dar, de exemplu, în momentul când e să-l dai mai departe, îl dai printr-o igienă precară. De exemplu, dacă ai avut un episod de vomă, nu te-ai spălat corespunzător pe mâini și după aia pui mâna pe altcineva sau pe un aliment pe care-l împartți cu altcineva”, a mai adăugat actrița pentru sursa citată.

 

Pe lângă toate astea, din cauza perfuziilor care i-au fost administrate, Tily Niculae s-a confruntat și cu un hematom.

”Mi-a apărut și un mic hematon că s-a spart vena și m-am spriat foarte tare, pentru că a început să mă doară dintr-odată și nu știam ce Dumnezeu e, pentru că se umflase puțin. Am pus niște gheață, așa cum m-au învățat, și m-a mai lăsat durerea. Dar el încă există, bine, hematomul când se formează durează câteva zile”, a completat Tily Niculae.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel