Tily Niculae, pusă în dificultate: ”Am început să fac prostioare”

Data actualizării: | Data publicării:
Tily Niculae, foto instagram
Descriere foto: Tily Niculae, foto instagram

De când a devenit mămică, Tily Niculae este o persoană grijulie, atunci când vine vorba de micuții ei. Însă trecerea anilor, într-o viteză foarte mare, o face să devină melancolică. 

Băiețelul lui Tily Niculae a împlinit 7 luni, iar actrița a publicat un mesaj, cu ocazia acestei zile, pe contul ei de socializare.

”Lucrurile în lumea întreagă au luat-o într-o direcție diferită față de normalitatea pe care o știam. Ti-am șoptit la ureche că te voi proteja atât cât pot. Surioara ta m-a învățat în toți acești ani că voi, copiii, ne dați forță să mergem mai departe. De cate ori te-am alăptat ți-am spus cât ești de minunat, iubit și dorit, dar mai ales ți-am zis că POȚI! Ești minunea noastră și Darul Lui Dumnezeu. De atunci și până acum ne-ai arătat zilnic câtă determinare și putere ai. Cât de bine te descurci ❤️. De ziua ta, ți-am oferit un șnur cu care să te joci și aceasta cască de protecție. În speranța că nu te vei mai lovi atât de des????”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 luni cu Raducu 26.03.2020 te nasteai. Lucrurile in lumea intreaga au luat-o intr-o directie diferita fata de normalitatea pe care o stiam. Ti-am soptit la ureche ca te voi proteja atat cat pot. Surioara ta m-a invatat in toti acesti ani ca voi, copiii, ne dati forta sa mergem mai departe. De cate ori te alaptat ti-am spus cat esti de minunat, iubit si dorit, dar mai ales ti-am zis ca POTI! Esti minunea noastra si Darul Lui Dumnezeu. De atunci si pana acum ne-ai aratat zilnic cata determinare si putere ai. Cat de bine de descurci ❤️. De ziua ta, ti-am oferit un snur cu care sa te joci si aceasta casca de protectie. In speranta ca nu te vei mai lovi atat de des????. Te iubim infinit! La multi ani, pufosule! Mami&tati, Sofia, Tomita

O postare distribuită de Tily Niculae (@tilyniculae) pe

Mai mult decât atât, Tily Nicolae a dat de înțeles că anii trec foarte repede, iar perioadele acestea frumoase, când copii sunt mici, sunt perioade greu de descris, deoarce totul este unic. 

”Am început să fac ‘prostioare’, trag de fire, mi-aș dori să trag și de prize, alerg după coada motanului și bag mâna să prind o bobiță, două din mancarea lui Tomita! Săptamâna trecută i-am spart stiloul Sofiei, dar din ce observ, ai mei trec cu vederea rapid. Să văd cât îi ține????! Nu mai stau să îmi pună pampersul că e super tare să merg dezbrăcat prin casă, iar când vor să îmi prindă capsele de la body mă enerveaza teribil. În rest, viața este bună: mâncarică, lăptic, joacă, glumițe, plimbarică și somnic”, a scris Tili pe contul ei de InstagramGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel