Tily Niculae a ajuns de urgență la spital. Care s-a întâmplat cu actrița

Data actualizării: | Data publicării:
Tily Niculae, instagram
Descriere foto: Tily Niculae, instagram

Tily Niculae a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au făcut mai multe investigații.

Tily Niculae a trecut prin momente grele noaptea trecută. Actrița a acuzat stări de rău, motiv pentru care a solicitat imediat o ambulanță. Odată ajunsă la spital, medicii i-au făcut mai multe investigații.

Vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că s-a speriat extrem de rău să nu cumva să fi contactat vreun virus.

 “Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție (mi-am adus aminte când am născut-o pe Soficel de usturimea de la dexa). Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private… am venit eu după ea”, a fost unul dintre mesajele postate de Tily Niculae. 

Tily Niculae și-a ținut la curent fanii cu starea ei de sănătate, transmițându-le ulterior că așteaptă rezultatele analizelor.

 “Aștept rezultatul analizelor și sper să nu fie nimic viral, pentru că nu-i pot feri pe micuți acasă. Deja ar fi mult prea târziu… Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbate biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a mai scris actrița.

 

Cu ce probleme s-a confruntat actrița anul trecut

În decembrie 2020 toată familia s-a infectat cu Covid-19, iar cel mai afectat a fost băiețelul vedetei, care atunci avea doar 9 luni.  Fiul lui Tily Niculae a avut probleme din cauza antibioticului.

“De azi simt că pot zâmbi iar! Tot nu treceau bubele de pe corpul lui. O lună, două, trei şi mă săturasem să tot încerc cu creme și cremuțe. Instinctul îmi spunea că este mult mai mult. Dar ce? Am luat doctorii la rând- dermatologia. (…) Apoi, alergologia (…). Știam că nu are alergii, cel puțin nu clinic și manifestate sub ochii mei. (…)

M-am reconectat cu Ani Crețu. Să-i dea Dumnezeu sănătate. Să i se reîntoarcă înzecit. Ea a fost cea care m-a ghidat să fac analiza Zonulin din scaun. Din această analiză am aflat că are sindromul intestinului permeabil.

Mi-a explicat ca la un copil. Să înțeleg ușor. Cu răbdare, dragoste, empatie. Știam că după infecția cu covid, ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp”, a scris la vremea respectivă Tily Niculae.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel