Tily Nicolae, în lacrimi. Actrița a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei: „Mai pierdusem trei copilași”

Data publicării:
Sursa foto: Tily Niculae, captură video YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Tily Niculae, captură video YouTube

Tily Nicolae și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. 

Tili Niculae s-a remarcat în producțiile de televiziune încă de pe băncile liceului. Frumoasa actriță a făcut echipă cu Laura Cosoi și Dana Rogoz, în celebrul serial „La bloc”. Deși are o carieră de succes și o familie superbă, actrița nu a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Într-un interviu recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, care a marcat-o profund. 

Tily Nicolae, despre cea mai mare dramă din viața ei

De o bună perioadă de timp, Tily Niculae a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se focuseze pe familia sa. Actrița a fost extrem de fericită atunci când a venit pe lume Sofia, primul ei copil. Ulterior, aceasta și-a dorit să aducă pe lume și cel de-al doilea copil, iar atunci au apărut problemele. Tily Niculae a recunoscut că își pierduse speranța că o să fie mamă pentru a doua oară.

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă. Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: ”Și ce ne facem?”. Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a povestit Tily Niculae, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Actrița a recunoscut că dacă se va pune vreodată problema divorțului între ea și soțul ei, atunci va fi doar din cauza faptului că nu mai există iubire.

„I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru nu-l mai iubesc”, a mai spus actrița.

Tily Niculae, confesiuni tulburătoare despre perioada în care filma pentru serialul „La Bloc”

Frumoasa actriță a făcut echipă cu laura Cosoi și Dana Rogoz, în celebrul serial „La bloc”. Deși a fost o perioadă de glorie din punct de vedere profesional, vedeta își amintește cu un gust amar acele vremuri. 

Tily Niculae recunoaște că s-a confruntat cu foarte multe probleme în timpul filmărilor. Vedeta a fost nevoită să îndure foamea, dar și frigul de pe platourile de filmare.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci”, a povestit Tily Niculae la emisiunea „La Măruță”.

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.

Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele.”, a mai spus Tily Niculae în emisiunea de la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel