Tiger Woods, grav rănit la picioare într-un accident rutier. Care este starea de sănătate a jucătorului de golf

Data publicării:
Tiger Woods, sursa foto Facebook
Descriere foto: Tiger Woods, sursa foto Facebook

Tiger Woods a suferit mai multe răni la picioare după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a răstogolit de mai multe ori. 

Superstarul golfului profesionist Tiger Woods, 45 de ani, a suferit marţi dimineaţă "mai multe răni la picioare", necesitând o intervenţie chirurgicală, după ce a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori în timp ce circula, singur, la volanul maşinii sale în apropiere de Los Angeles.

Jucătorul de golf era "conştient" după accidentul care a avut loc în jurul orei 07.00, iar serviciile de urgenţă l-au extras din autovehicul cu "răni grave la ambele picioare", a declarat într-o conferinţă de presă un responsabil al pompierilor din Los Angeles, Daryl Osby.

Tiger Woods era "lucid şi calm", deşi încă prizonier în autovehiculul său accidentat, a subliniat Carlos Gonzalez, primul poliţist care a ajuns la faţa locului.

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, evacuat apoi spre un spital din apropiere cu o unitate de traumatologie, notează Agerpres. 

Într-un comunicat, agentul lui Tiger Woods a indicat că sportivul "a suferit răni multiple la picioare". "Este în sala de operaţie chiar acum", a spus Mark Steinberg la prânz. Sportivul s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Niciun alt autovehicul nu pare să fie implicat în accident, potrivit serviciilor şerifului din comitatul Los Angeles, care a deschis o anchetă pentru a elucida circumstanţele.

Şeriful Alex Villanueva a precizat că oamenii săi nu au găsit "nicio dovadă" care să sugereze că Tiger Woods conducea sub influenţa drogurilor, medicamentelor sau alcoolului în momentul accidentului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel