Ţi-ai uitat permisul de conducere acasă şi eşti oprit în trafic? Metoda prin care agentul va şti că ai un act valabil şi nu te va amenda

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Austin Neill
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Austin Neill

Cum află poliţistul dacă un şofer oprit în trafic are permis de conducere valid, chiar dacă nu i se prezintă actul fizic? 

"Sunt situaţii în care conducătorii auto îşi uită documentele acasă. Nu e nicio problemă. Poliţistul are la îndemână bazele de date specifice poliţiei. Prin verificarea datelor personale se poate verifica foarte uşor dacă acel conducător auto posedă permis de conducere, dacă are probleme legate de starea juridică a acestuia sau dacă nu îl deţine, de fapt. E foarte uşor de verificat în trafic, indiferent de momentul zilei. 

Chiar dacă şoferul prezintă documentele, poliţistul verifică starea permisului de conducere. Pentru că acesta poate fi suspendat, reţinut, iar conducătorul auto nu l-a prezentat organului de poliţie crezând că dacă la un control îl prezintă fizic, nu se va întâmpla nimic", a declarat cms. Bogdan Oproiu la DC NEWS.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel