Theo Rose, vizită neașteptată la spital, la două zile după ce a născut. De ce s-a pregătit artista cu sare, zahăr și piper: "Leșinați dacă vă zic!"

Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a avut parte de o vizită surpriză, la două zile după ce a născut. 

Theo Rose radiază de fericire, după ce a devenit mămică pentru prima dată. În urmă cu două zile, artista a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Vedeta se află în continuare la spital, acolo unde a avut parte și de o vizită surpriză, pentru a trebuit să pregătească sare, zahăr și piper.

Theo Rose, vizită neașteptată la spital, la două zile după ce a născut

Mai exact, Theo Rose a așteptat vizita...ursitoarelor. Mama artistei a sfătuit-o să pregătească sare, zahăr și piper. Proaspăta mămică s-a conformat imediat și le-a cerut asistentelor toate necesare, dar a fost ajutată și de Anghel Damian să pregătească totul.

„Leșinați dacă vă zic! Îmi dă mama mesaj pe grupul familie și îmi zice să pun pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Eu, bineînțeles, am înțeles repede, am deprins imediat, am trăit la țară în misticism cu totul și m-am conformat. Am sunat să ne aducă un pliculeț de zahăr, a venit, zâmbea doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba, dar mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea așa pe tavă, așa grămăjoare, grămăjoare. Acum s-a întins în pat și m-a întrebat cine sunt ursitoarele', a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

De ce a apelat Theo Rose la operația de cezariană

 Deși artista era convinsă că va naște natural și chiar se pregătea pentru acest lucru, ei bine medicii i-au recomandat să regurgă la operația de cezariană, și asta după ce s-au detectat câteva riscuri. 

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.’ a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații după ce a devenit bunic

Și părinții artistei sunt în culmea fericirii, după ce au devenit bunici. Aceștia sunt nerăbdători să-și strângă în brațe nepoțelul. Tatăl lui Theo Rose a făcut și primele declarații despre minunea care a venit în viața lor.

„A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită.

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși’, a declarat tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, pentru Fanatik.

Citește și: Theo Rose, primele imagini cu bebelușul /FOTO 

Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose. Ce destin va avea micuțul Sasha: „Va avea șanse să ajungă în politică”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 iun 2023, 15:57 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience