Theo Rose, surpriză inedită, la câteva zile după naștere. Anghel Damian a fost complice: "Băi tati, serios?"

Theo Rose a avut parte de o surpriză inedită din partea familiei sale, la câteva zile după ce a născut.

Theo Rose nu își mai încape în piele de fericire, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Artista trăiește cele mai frumoase momente din viața ei și recunoaște că este îndrăgostită până peste cap de fiul ei, Sasha Ioan. 

Theo Rose, surpriză inedită, la câteva zile după naștere

La doar câteva zile de la naștere, artista și băiețelul ei au avut parte de o surpriză inedită din partea familiei sale. Theo Rose le-a arătat fanilor cum a fost așteptată acasă de toți cei dragi. Baloane, tort, jucării, dar și multă iubire cu asta a fost întâmpinat Sasha la țară, de părinții, sora, fratele și prietena cântăreței. Anghel Damian a recunoscut că a fost complice și că știa cum va fi așteptată. 

Theo Rose:- Să vă arăt cum m-aș așteptat acasă, la țară, ai mei. Asta e doar aici, jos, mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos! Mi-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente. Foarte frumos! Și uitați cum m-au așteptat, oameni buni. Doamne, mă așteaptă de la două și eu mi-am făcut treaba. Băi Sashi, băi, uite cum te așteaptă lumea. Băi tati, uite!

Anghel Damian:- Eu știam oarecum.

Theo Rose:- Ce știai?

Anghel Damian:- Știam că s-a adunat lumea.

Theo Rose:- Serios?

Anghel Damian:- Da!

Theo Rose:- Și tu (nr. tatăl ei) știai?

Tatăl lui Theo Rose:- Bineînțeles, dar am tăcut!

Sora lui Theo Rose: Haideți să mâncăm tortul!

Cum s-a descurcat Theo Rose cu băiețelul său în prima noapte petrecută acasă

„Mulțumesc încă o dată! Mi ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu  că mă urmărește multă lume dar nu te aștepți niciodată...toată lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie...Extraordinar!

E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat.  Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic. Eu treaba asta cu mamele...o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva...eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am ieșit pe balcon că l-am băgat la somn i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez trebuie să-i  povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a povestit Theo pe Instagram.

De ce a apelat Theo Rose la operația de cezariană

 Deși artista era convinsă că va naște natural și chiar se pregătea pentru acest lucru, ei bine medicii i-au recomandat să recurgă la operația de cezariană, și asta după ce s-au detectat câteva riscuri. 

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.’ a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2023, 10:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience