Theo Rose, supărată pe Cătălin Botezatu: „Și el a avut ceva cu mine și acum, pe final, pot să am și eu ceva cu el”

Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose, sursa foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, sursa foto Instagram

Theo Rose dă cărțile pe față și spune adevărul despre jurizările de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu ce a supărat-o Cătălin Botezatu pe artistă?

Theo Rose este artista momentului și se bucură de un succes incredibil. Artista s-a făcut remarcată în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, datprită frumuseții ei aparte dar și calităților vocale, iar de atunci, artista a colaborat cu cei mai buni artiști din România. 


Theo a ajuns în finala concursului de stil, împreună cu Alexandra Ungureanu, fiind doar la un pas de marele premiu. Acum, la o lună de zile de la încheierea emisiunii, Theo Rose dezvăluie cum s-a înțeles cu jurații emisiunii. 


„Maurice Munteanu locul 1, Raluca Bădulescu locul 2 și Cătălin Botezatu locul 3. Maurice Munteanu e un om cu cunoștințe nu doar în modă, de toate felurile, ne-a copleșit acolo, cu câtă cultură are omul acesta. E un om minunat despre care nu pot să spun decât de bine. Și pe Raluca Bădulescu aș fi pus-o tot pe locul 1, dar a trebuit să-i clasez. Pe Raluca Bădulescu o iubesc extraordinar de tare. Între noi două o să fie întotdeauna o legătură, iar despre Cătălin Botezatu să nu mă întrebi nimic”, a povestit Theo Rose. 


Theo Rose a făcut și o mărturisire extrem de amuzantă, în stilul ei caracteristic. Artista a povestit că tatăl ei s-a supărat pe Cătălin Botezatu când acesta îi făcea tot felul de reproșuri fiicei lui și a rugat-o pe Theo să îi transmită juratului un mesaj.


„Tata, îți dai seama că se uită la televizor. Eu am înțeles că poate nu i-o fi plăcut cum m-am descurcat eu în emisiune lui Cătălin, poate nu știu ce…n-am nimic, nu trebuie să mă placă toată lumea. Știm deja…dar gândește-te la tata. Tată de fată se uită la o emisiune și-l vede pe ăla cum zice: Să știi că nu ești cine știe ce și dacă ești doar talentată, n-ai făcut nimic și ești și urâțică, mi-a zis o dată… Și gândește-te acum la tata, tată de fată orgolios, gelos, se uită la TV și vede pe unu că-i zice așa. Ia fii atent, mă duc acasă o dată și zice tata: Făi, să-i zici lui Botezatu ăla că mi-am comandat trei perechi de chiloți de la el doar ca să mă c*c în ei”, a mărturisit artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel