Theo Rose, SPERIATĂ de problemele cu care a rămas după infecția cu COVID-19: „Am tușit și m-a durut în piept”

Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose a mers de urgență la medic, speriată de simptomele rămase după infecția cu COVID-19. Ce i-au spus doctorii?

Theo Rose a avut COVID-19  de două ori și s-a speriat îngrozitor. Artista a mai fost infectată anul trecut, în luna noiembrie. 


În urmă cu câteva săptămâni, Theo Rose a fost confirmată cu COVID-19 pentru a doua oar. Ea le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că de câteva zile se simțea rău, avea simptome de răceală, mai exact. Motiv pentru care, și-a făcut mai multe teste rapide de depistare COVID-19. Două dintre acestea au ieșit negativ, însă al treilea, efectuat noaptea trecută, a ieșit pozitiv. Ulterior, vedeta a mers și la un centru de testare PCR, unde i-au fost prelevate probe pentru testare. 


Chiar dacă s-a recuperat complet, aceasta s-a speriat din cauza unei dureri în piept, asociată cu tuse. Artista s-a gândit la ce este mai rău și a decis să meargă la medic pentru un consult mai amănunțit. Theo Rose nu are o problemă gravă de sănătate, dar a rămas cu plămânii inflamați din cauza infecției cu noul coronavirus. 


„N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept și am zis gata cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident”, a declarat Theo Rose pe Instagram.


Theo Rose s-a confruntat o perioadă lungă de timp cu stările de anxietate: „A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut”


„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios.


Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel