Theo Rose și Oana Radu și-au făcut de cap. Cum s-au machiat cele două vedete

Data publicării:
Theo Rose, instagram
Descriere foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose s-a afișat alături de Oana Radu într-un mod inedit. Machiajul adoptat de cele două le-a făcut să fie de nerecunoscut.

Theo Rose și Oana Radu au legat o relație de prietenie pe platourile de filmare , acolo unde se distrează de minune. Înainte  de începerea emisiunii, care va fi difuzată în această seară, cele două vedete și-au făcut un selfie cu un machiaj  inedit.

Ulterior, Theo Rose le-a promis fanilor ei că „în seara asta o să râdeți mult”. Iar cum această competiție se apropie de final, vedeta a făcut un apel către fanii el înainte de marea finală de sâmbătă, amintindu-le că are toată nevoia de susținerea lor.

„Iubesc din toată inima mea competiția asta și tot ce s-a întâmplat cu mine pe parcursul ei. Cu greșeli, cu succese, cu ținute bune sau proaste, cu trăiri de tot felul, pentru mine a fost binecuvântare să mă aflu aici și să vă las să mă cunoasteți așa cum sunt. Cu bune, cu rele, așa sunt eu cu adevărat. Și în seara asta o să râdeți mult”, a scris Theo Rose în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel