Theo Rose și Elena Gheorghe, colaborarea anului. Cele două artiste au lansat piesa "Lumina"

Data actualizării: | Data publicării:

Theo Rose și Elena Gheorghe au venit cu cea mai nouă compoziție muzicală.

Theo Rose și Elena Gheorghe sunt două dintre cele mai iubite şi talentate artiste din România și au surprins publicul prin cea mai nouă colaborare inedită și fresh. “Lumina” se numește melodia proaspăt lansată, ce îmbie la dans şi dă o poftă extraordinară de viaţă.

 Piesa "Lumina" le prezintă pe cele două soliste într-o postură neaşteptată, Elena fiind cea care cântă în limba română, în timp ce Theo interpretează versurile în aromână.  Vocile, personalităţile, şi energiile celor două cântăreţe se împletesc perfect, iar vibe-ul piesei dă, încă de la primele acorduri, o stare de bine, de relaxare şi voie bună. 

Care este mesajul piesei “Lumina”

Piesa interpretată de Elena şi de Theo Rose are în centru subiectului iubirea aceea puternică, profundă, care schimbă oamenii pentru totdeauna.

"Este prima piesă armânească în care cânt în limba română, probabil si singura.

O adevărată plăcere să lucrez cu Theo Rose! Această minune de fată nu numai că are o voce superbă ce transmite atâta căldură, dar este şi un suflet tare bun, un om cu care am lucrat atât de uşor. Mai mult decât atât, ea este unul dintre invitaţii mei de la concertul de pe 24 mai, de la Sala Palatului, unde vă aşteptăm pe toţi să ne bucurăm de muzică live, de dans şi de multe alte surprize", a declarat Elena Ghoerghe.

Ce spune Theo Rose despre colega sa de scenă

"Elena Gheorghe este una dintre vocile pe care le-am studiat când eram copil şi această invitaţie a însemnat foarte mult pentru mine. Am constatat, cântând această piesă împreună, că vocile ni se aseamănă şi se potrivesc foarte bine. Sunt sigură că oamenii vor fi încântaţi de colaborare şi îi aştept să ne audă performând şi live, împreună, pe 24 mai, la Sala Palatului. Abia aştept să vedem cum se simte", a spus Theo Rose.

Ținutele purtate de cele două în videoclip sunt foarte colorate

Şi nu putem să nu vorbim şi despre ţinutele deosebite purtate de Elena Ghoerghe şi de Theo Rose în videoclip. Rochiile colorate, cu petale reflectă personalitățile colorate și optimiste ale celor două artiste. Ţinutele reflectă perfect mesajul transmis de această compoziţie muzicală, ce stă sub semnul prospeţimii şi vitalităţii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel