Theo Rose și băiețelul său au fost externați din spital: „Am plecat acasă fericită”

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

Theo Rose și băiețelul său au plecat în sfârșit acasă. Cei doi au fost externați din spital. 

Theo Rose trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. După câteva zile de stat în spital, Theo Rose și fiul ei au fost externați din spital.

Theo Rose și băiețelul său au fost externați din spital

Theo Rose și-a ținut în permanență fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat de-a lungul sarcinii, dar și după ce a născut. Acum, artista le-a dat marea veste fanilor. Theo Rose a fost externată din spital cu fiul său. La plecarea din spital, proaspăta mămică a ținut să facă o fotografie alături de medicul care a avut grijă de sarcina ei și să-i mulțumească pentru tot ajutorul acordat. 

„Gata! Am plecat acasă fericită și cu cea mai frumoasă amintire de până acum. Am cerut să fac o poză cu doamna doctor ca să mă mândresc cu o experiență frumoasă și relaxată, atât în ceea ce privește sarcina, așa cum a fost ea, cu bune și rele, dar și în ceea ce privește nașterea. Aveam emoții amândouă. După anestezie m-am așezat pe spate și i-am spus „Succes, doamna doctor! Știu că sunteți nr. 1!”  Și pentru noi este. Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Tradiția din bătrâni pe care Theo Rose a respectat-o după naștere

Ieri, Theo Rose a avut parte și de o vizită surpriză, pentru care a trebuit să pregătească sare, zahăr și piper. Mai exact, Theo Rose a așteptat vizita...ursitoarelor. Mama artistei a sfătuit-o să pregătească sare, zahăr și piper. Proaspăta mămică s-a conformat imediat și le-a cerut asistentelor toate necesare, dar a fost ajutată și de Anghel Damian să pregătească totul.

„Leșinați dacă vă zic! Îmi dă mama mesaj pe grupul familie și îmi zice să pun pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Eu, bineînțeles, am înțeles repede, am deprins imediat, am trăit la țară în misticism cu totul și m-am conformat. Am sunat să ne aducă un pliculeț de zahăr, a venit, zâmbea doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba, dar mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea așa pe tavă, așa grămăjoare, grămăjoare. Acum s-a întins în pat și m-a întrebat cine sunt ursitoarele”, a spus ea ieri.

De ce a apelat Theo Rose la operația de cezariană

 Deși artista era convinsă că va naște natural și chiar se pregătea pentru acest lucru, ei bine medicii i-au recomandat să recurgă la operația de cezariană, și asta după ce s-au detectat câteva riscuri. 

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.’ a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 iun 2023, 14:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience