Theo Rose, sarcină secretă? Detaliul scos la iveală de apropiații artistei. Ce se întâmplă cu proiectele muzicale

Data publicării:

Theo Rose ar fi însărcinată, potrivit unor apropiați ai artistei, care au vorbit, sub anonimat, cu presa tabloidă.

Theo Rose ar fi rămas însărcinată, potrivit Cancan, care citează surse apropiate artistei. Mai mult, artista și-ar fi anulat concertele din cauza stărilor de rău cu care se confruntă. Mai mult decât atât, sâmbăta trecută, în data de 12 noiembrie, cântăreața urma să întrețină atmosfera la Bruxelles, însă din cauza grețurilor și vărsăturilor, Theo a refuzat să se prezinte în Belgia. În acest caz, a fost nevoie să fie înlocuită de Pollysor, o altă cântăreață aflată în „aria de acoperire” a lui Boier Bibescu. Și celelalte proiecte muzicale ale artistei ar avea de suferit. 

 

Theo Rose are o relație cu Anghel Damian, de 4 luni


Theo Rose a uimit pe toată lumea, în urmă cu patru luni, când a anunțat că ea și Alex Leonte și-au spus adio. Mai mult, o dată cu vestea despărțirii, artista a dezvăluit că este deja implicată într-o nouă relație, semn că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care s-ar fi produs despărțirea. Vedeta se iubește cu Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar și producătorul serialului Clanul, unde tânăra artistă a debutat ca actriță.

Ce spunea Anghel Damian despre relația cu tânăra artistă


 Chiar dacă artista nu ar fi vrut să-și facă publică noua viață sentimentală așa de curând, fotografiile apărute în mediul online i-au stricat planurile și au provocat valul de reacții. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au rămas în continuare în umbră și nu s-au afișat prea mult împreună în spațiul public. Prima apariție împreună au avut-o însă în cadrul podcastului realizat de Codin Maticiuc. În primul rând, cei trei au vorbit despre rolul pe care solista îl interpretează în cel mai nou serial de pe Pro TV. 

„M-am gândit foarte mult la asta, mai ales după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și am încercat cu toată ființa mea să fiu cât mai obiectiv, în ceea ce o privește. Cu cât ești mai apropiat de cineva, cu atât mă oblig să fiu mai sever, mai atent, să pun o presiune mai mare, tocmai ca să nu vulnerabilizez întregul și să nu se confunde planul personal cu cel profesional. Am fost obligat să fac exercițiul ăsta și spun cu mâna pe inimă că Theo este un talent actoricesc uriaș, nu am văzut genul ăsta de talent până acum. Am lăsat publicul să aleagă dacă mă crede sau nu, dar eu cred asta cu toată ființa mea. Faptul că a făcut muzică la nivelul ăsta o ajută foarte tare. Este un talent de scenă, în toate formele ei. Are os de actriță și sper ca serialul „Clanul” să fie doar prima treaptă a carierei ei. Pentru rolul Verei, au dat casting 200 de actrițe.”, a declarat Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose și regizorul serialului „Clanul”, în cadrul podcastului La Mijloc.

Ce riscuri și-a asumat Theo Rose, când a acceptat să joace în serialul „Clanul”

Chiar dacă toată echipa a fost impresionată de talentul actoricesc a lui Theo Rose, aceștia și-au asumat, de asemenea, și un risc, în momentul în care au decis să aducă în pielea unuia dintre personajele principale un actor fără experiență. De asemenea, la rândul ei, artista și-a sacrificat câteva proiecte importante pe care le avea pe plan muzical, veniturile având și ele de suferit.

„Au existat și temeri, în ceea ce privește ritmul nostru de filmare, ne-am pus întrebările astea și au fost riscuri pe care ni le-am asumat, în alegerea asta.”, a mai spus aceasta.

„Am triat din cântări, sunt în pierdere cumva, dar fac chestia asta cu multă pasiune. Mă completez ca artist și ca om. Mi s-a schimbat viața cu totul.”, l-a completat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel