Theo Rose, probleme de sănătate. Artista a povestit tot ce s-a întâmplat: „Nu mă lasă Dumnezeu”

Data publicării:

Theo Rose se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Artista le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat.

Theo Rose și-a îngrijorat fanii, după ce le-a mărturisit că problemele de sănătate nu-i dau pace. Potrivit spuselor artistei, nu este vorba despre ceva grav, ci doar de niște probleme vocale. Și pentru a se trata , iubita lui Alex Leonte nu a stat pe gânduri și a apelat la masca cu aerosoli.

De asemenea, Theo Rose a precizat că își iubește fanii și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că nu o lasă niciodată la greu. Artista le-a  recomandat tuturor celor care se confruntă cu probleme de acest tip, cele vocale, să încerce aerosolii.

„Vă iubesc! Nu mă lasă Dumnezeu deloc. Mulțumesc pentru toate sugestiile. Recomand aerosolii pentru problemele vocale”, a scris Theo Rose la InstaStory.

 Theo Rose s-a confruntat cu o boală în copilărie. Artista a avut nevoie de ajutorul specialiștilor

Theo Rose a povestit că își aduce și acum aminte că în perioada copilăriei s-a confruntat cu anxietatea. Potrivit spuselor ei, la acea vreme avea niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios.

Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel