Theo Rose, momente tensionate în relația de cuplu. De la ce pornesc certurile: „Nu sunt o tipă simplu de controlat”

Data publicării:
Theo Rose și Alex Leonte, sursa foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose și Alex Leonte, sursa foto Instagram

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din generația tânără. Vedeta are o relație cu nepotul lui Nea Mărin, dar lucrurile nu stau tocmai roz la acest capitol. 

Theo Rose se bucură de un succes imens pe plan muzical. A cunoscut celebritatea după participarea în emisiunea Bravo, ai stil, iar de atunci a doborât record după record cu melodiile ei. Artista abordează toate genurile muzicale, iar melodiile ei au ajuns trend-uri celebre pe TikTok. 


Theo Rose este într-o relație de cinci ani de zile cu nepotul lui Nea Mărin. Cei doi locuiesc împreună, dar încă nu au luat decizia de a ajunge în fața altarului. Vedeta spune că nu se simte pregătită pentru acest pas și nimic nu o poate convinge să facă ceva de care nu este sigură. 


„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. (...) Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine”, a spus Theo Rose pentru VIVA!


Între cei doi situația nu este mereu roz și au adesea discuții în contradictoriu, dar pe care le depășesc cu ușurință. Theo Rose spune că iubitul ei este gelos, dar acum că merge peste tot cu ea, aceste discuții s-au mai diminuat. 


„Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați. (...) Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu”, a mai spus vedeta. 


Theo Rose, despre lupta împotriva anxietății: „A devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez”


Theo Rose suferă de anxietate încă de la o vârstă fragedă. Potrivit spuselor ei, la acea vreme avea niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.


„Psihoterapia e minunată. Cred că este foarte important, în schimb, să găsești persoana potrivită pentru tine. Psihoterapeuta mea, căreia îi mulțumesc cu Cerul și cu Pământul, m-a înțeles, mi-a pus întrebările potrivite și a simplificat noțiunea de anxietate pentru mine. Din momentul în care anxietatea nu m-a mai speriat și a devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez”, a declarat Theo Rose în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel