Theo Rose, mesaj emoționant pentru Connect-R. Pentru ce i-a mulțumit tânăra artistă

Data publicării:
Colaj Foto/ Theo Rose și Connect-R/ Sursa Instagram
Descriere foto: Colaj Foto/ Theo Rose și Connect-R/ Sursa Instagram

Theo Rose face ravagii cu fiecare apariție a ei, iar artiștii din România sunt uimiți de vocea divină a frumoasei artiste. 

Connect-R, veteranul muzicii din România a rămas impresionat de calitățile vocale ale frumoasei Theo Rose. Artistul a făcut public un mesaj de laudă pentru vedetă, prin care declară că aceasta este artista momentului din România. 


„Fata asta ar trebui să se audă pe toate radiourile. Producătorii și compozitorii ar trebui să se bată pe ea. E top în momentul ăsta în România”, a scris Connect-R.


Theo Rose a rămas impresionată de mesajul lui Connect-R și a ținut să îi mulțumească pentru toate complimentele primite. 


„E așa mare lucru și aș vrea să vă dați și voi seama cât de mult contează pentru una ca mine să primească susținere și validare din partea unui artist pe care și-a dorit să-l cunoască dintotdeauna. (...) L-am auzit pe Connect-R vorbind adesea despre tineri talentați, despre cât de mult crede în generația tânără. Asta spune multe despre el. (...). Vreau să-i mulțumesc că face asta și contează așa mult. Te iubim pentru că nu cauți să judeci sau să inhibi nimic, doar susții și iubești”, a spus Theo Rose. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel