Theo Rose, îngenunchiată de durere. Artista a pierdut o persoană dragă. ''Un om care a ținut foarte mult la mine''

Data publicării:

Theo Rose trece prin momente grele, după ce a aflat că unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa a încetat din viață. 

Theo Rose trece prin momente delicate, după ce unul dintre oamenii care au avut un rol important în cariera sa, s-a stins din viață. Artista le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că profesorul ei de canto din liceu s-a stins din viață, lăsând un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut.

Îndrăgita artista  a povestit că Gavril Prunoiu, profesorul ei de canto din liceu, a ajutat-o foarte mult la începutul carierei, el fiind și cel care a încurajat-o pe artistă să meargă pe acest drum. Profund îndurerată la aflarea acestei vești, Theo Rose a postat și un mesaj trist, în memoria profesorului său.

''Am intrat pe Facebook și am aflat că a murit profesorul meu de canto din liceu, domnul Gavril Prunoiu, un om care a ținut foarte tare la mine și căruia îi datorez multe lucruri. Un foarte bun interpret de muzică populară, dar și un om cu foarte mult umor, pentru că eu am multe povești amuzante cu dumnealui. Era un om dintr-o bucată, de la țară, foarte cald și un om care a fost altruist, pentru că a ales catedra în detrimentul celebrității, deși era un foarte bun interpret și făcea parte dintr-o generație de aur. A ales să crească generații de artiști. Și sunt mândră că și eu fac parte dintr-una dintre generațiile formate de dumnealui'', a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose le-a mărturisit fanilor că ea între ea și profesorul său a fost o legătură extrem de strânsă.

''Eu cu domnul profesor am avut o iubire de asta neînțeleasă, nu doar eu l-am enervat pe dumnealui, ne enervam reciproc așa, era o iubire cu nerv, dar la final vedeți că este vorba de ce lași în urma ta, iar domnul profesor a lăsat multe lucruri și amintiri frumoase pentru noi cei care l-am cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească și eu mă bucur că v-am povestit și vouă, este ceva ce pentru mine a contat'', a spus Theo Rose, una dintre cele mai talentate tinere artiste, pe rețelele sociale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel