Theo Rose, despre problemele de sănătate care nu îi mai dau pace. Ce a mărturisit artista cu lacrimi în ochi

Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Vedeta se bucură de un succes imens, dar puțini oameni cunoscut problemele de sănătate cu care ea se confruntă. 

Theo Rose trece prin clipe grele din cauza unor probleme de sănătate. Artista se bucură de un succes imens și participă la multe evenimente private, acolo unde încântă invitații cu cele mai cunoscute melodii ale sale.

Theo Rose a cunoscut succesul după participarea la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, acolo unde a fost doar la un pas de marele premiu. Artista s-a remarcat datorită calităților sale vocale, dar și umorului caracteristic. 


Theo Rose a dezvăluit că în ultima perioadă a avut probleme de sănătate din cauza unei răceli, care timp de două zile o va ține fără glas. Artista speră că se va recupera rapid pentru a putea reveni pe scenă.

„Făceam azi mișto de răceală și ziceam că am fentat-o, că am luat pastile zilele astea și nu m-a mai luat, dar m-a luat... Dumnezeu m-a ajutat și am terminat ultima cântare și am pauză două zile ... până la următoarea. N-o să mai vorbesc două zile, o să iau tratament, o să fac aerosoli și ne vedem! Mi-am sucit și piciorul, am călcat prost”, a spus artista pe Instagram. 


Theo Rose s-a confruntat cu anxietatea: „Mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea”


„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios.


Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel