Theo Rose, despre bărbatul care a făcut-o să sufere, în adolescență: : „O pasiune toxică, bolnăvicioasă”

Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose a dezvăluit cine este bărbatul care i-a frânt inima, dar și cum s-a îndrăgostit prima dată.

Theo Rose este una dintre cele mai iubite vedete din România. Pe lângă vocea inconfundabilă, artista a cucerit milioane de fani și cu sinceritatea de care a dat întotdeauna dovadă. Recent, artista a fost inviatată în podcastul lui Damian Drăghici, de pe YouTube, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite din adolescenă. Fire deschisă, Theo Rose nu s-a sfiit să vorbească și despre viața amoroasă.

Acum, vedeta se află într-o relație cu nepotul lui Nea Mărin, dar înainte, aceasta a trecut prin câteva experiențe amoroase. Theo Rose a mărturisit că s-a îndrăgostit pentru prima dată la vârsta de 13 ani. Artistei îi căzuse cu tronc un băiat pe care l-a cunoscut la festivalurile de muzică. Deși atracția era mare, Theo Rose a susținut că nu au fost împreună, ci doar au conversat pe rețelele de socializare.  A povestit că de fiecare dată când urca pe scenă îl compara cu Ștefan Bănică.

„Pe la 13 ani m-am îndrăgostit prima oară de un băiat din festivaluri, care cânta frumos. Era și foarte furmușel și foarte dezinvolt. Când intra pe scenă, făcea show, era un fel de Ștefan Bănică în miniatură. M-am îndrăgostit de el, am vorbit câțiva ani, dar nu că am fost împreună, vorbeam pe Internet', a spus Theo Rose în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Artista a povestit că s-a îndrăgostit cu adevărat la scurt timp după ce a devenit majoră, de un băiat din Timișoara.

„Prima dragoste adevărată a fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Nu m-am gândit că o să fie iubirea iubirea tinereții mele, chiar nu m-am gândit la asta. (…) Aia a fost prima mea mare iubire', a continuat ea.

 

Cei doi au format un cuplu timp de un an de zile, însă ulterior și-au dat seamă că lucrurile nu merg foarte bine între ei și că totul este doar o „pasiune toxică'. Theo Rose a susținut că ar fi fost în stare de foarte multe chestii, însă când s-au despărțit, nu a mai dat niciun semn.

„Am fost împreună pentru un an, dar era o chestie de asta… o pasiune cumva toxică, bolnăvicioasă, ce ni se părea nouă că ne ia mințile. După aia, când te maturizezi și se așează toate lucrurile, îți dai seama că era ceva care nu avea cum să cum să reziste peste timp, dar la focul ăla prea aprins, eram în stare să fac multe chestii.

Noroc că sunt foarte mândră și demnă, ca femeie, și în momentul în care s-a terminat, nu am dat niciun semn, nu am făcut nimic. Eu, în sufletul meu, m-aș fi dus după el, dar nu am făcut nimic. Am zis aia e, el trebuie să facă, nu eu.', a conchis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel