Theo Rose, de nerecunoscut. Fanii au confundat-o cu Neti Sandu/ FOTO

Data publicării:
Theo Rose, instagram
Descriere foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose și-a surprins fanii, după ce și-a schimbat complet look-ul. Aceștia au confundat-o cu Neti Sandu.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista a cucerit publicul cu vocea și temperamentul ei. Nu este de mirare că are peste  650.000 de fani pe Instagram, pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Theo Rose a uimit pe toată lumea, după ce s-a afișat cu un nou look. 

Mai exact, Theo Rose  a ales să poarte o perucă brunetă în stil bob, ceea ce o avantajează foarte bine, iar fanii se pare că sunt de aceeași părere, confunzând-o chiar cu Neti Sandu.

"Cum o cheamă pe doamna care prezintă horoscopul pe PRO TV dimineața ? te iubesc mult" , i-a scris un fan artistei. Theo Rose i-a răspuns imediat : " Neti Sandu"

 

Artista a mărturisit că nu s-ar tunde niciodată, însă ar mai purta din când în când perucă pentru a mai face câte o schimbare.

”Nu m-aș tunde sau vopsi, dar sa dea naiba dacă nu aș purta de câteva ori pe săptamână peruca asta???????????? Ce ziceți? Merită? ”, a spus Theo Rose pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Cu ce boală s-a confruntat Theo Rose în copilărie

Deși este mereu cu zâmbetul pe față, cântăreața a trecut prin momente grele în copilărie, având nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. Mai exact, Theo Rose a povestit că își aduce și acum aminte că în perioada copilăriei s-a confruntat cu anxietatea. Potrivit spuselor ei, la acea vreme avea niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios.

Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel