Theo Rose, AFECTATĂ de un sindrom psihologic periculos. Artista a RECUNOSCUT: “Simt că am 36 de ani”

Data publicării:
Theo Rose, sursa instagram
Descriere foto: Theo Rose, sursa instagram

Theo Rose a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. Vedeta a suferit și de anxietate.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe față, cântăreața a trecut prin momente grele în copilărie, având nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. 

Theo Rose suferă de anxietate încă de la o vârstă fragedă. Potrivit spuselor ei, la acea vreme avea niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.

Pe lângă anxietate, vedeta a recunoscut că s-a confruntat și cu sindromul burnout. Deși are doar 24 de ani, Theo Rose a mărturisit că, la un moment dat, a fost foarte epuizată, încât s-a simțit de 36 de ani. Totul a început în vara anului trecut.

“E greu spre imposibil să îți revii. Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Eram la Master Singer și aveam filmări toată ziua.

Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade.

Acum, în ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci. Cred ca simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp…și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții. Am luat în serios muzica de prea mică”, a spus Theo Rose în podcastul Aproximativ discuții cu Gojira. 

Ce este sindromul de BURNOUT

Burnout-ul este un termen din domeniul psihologiei și al medicinei și se referă la răspunsul organismului în urma stresului prelungit.

De cele mai multe ori, acesta este cauza activităților profesionale solicitante, lipsei somnului, gestionării ineficiente a timpului sau lipsei igienei minții. Sindromul se caracterizează printr-o stare de epuizare generală, lipsa motivației, irascibilitate, dureri de cap, lipsa dorinței de socializare, tulburări ale somnului.

Deși mulți ar spune că burnout-ul este același lucru cu depresia, cele două condiții sunt diferite. În cazul depresiei, principalul simptom apărut este starea de tristețe constantă., potrivit DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel