Theo Rose, adevăratul motiv pentru care a acceptat să prezinte "Vorbește lumea alături" de Cove: "Aveam nevoie"

Data publicării:
Theo Rose, instagram
Descriere foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să prezinte emisiunea "Vorbește lumea alături" de Cove și ceilalți colegi.

După cinci luni, Lora s-a retras din cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, iar toată lumea a fost uimită când a aflat. Artista a mărturisit că nu mai are atât de mult timp și vrea să se concentreze asupra carierei sale muzicale , dar și asupra afacerii cu cosmetice.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. 

 

După plecarea Lorei, Theo Rose prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”, alături de Cove, Viviana Sposub, Sore și simpaticii Veveriță și Cotoșofană. Toată lumea a rămas surprinsă să vadă cine i-a luat locul artistei. Theo Rose a fost extrem de încântată de această oportunitate, mărturisind că și-a dorit enorm de mult să facă parte dintr-un asemenea proiect.

”Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte. S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare, deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi”, a declarat ea pentru fanatik.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel