Theo Rose a trecut prin clipe cumplite: Mâncam pământul fugind spre bucătărie

Data publicării:
Captură video Instagram, Theo Rose
Descriere foto: Captură video Instagram, Theo Rose

Theo Rose le-a povestit fanilor o întâmplare care a speriat-o la culme pe artistă.

Theo Rose trece printr-o perioadă foarte aglomerată, pregătind mai multe proiecte, după cum chiar artista a dezvăluit. Acest lucru o face pe aceasta să fie foarte stresată, fapt pentru care, de câteva nopți, artista are doar vise ciudate. Ultimul pe care l-a avut a speriat-o foarte tare pe vedetă și a ținut să le împărtășească și fanilor întâmplarea. 

‘’Vreți să vă zic ce am visat și seara trecută? Ca să vă dați seama cât de stresată sunt. Am visat că am ajuns la mine în sat cu microbuzul și pe la poartă pe la Bianca Duțu, care stă în centru, un șarpe.. Băi băiete, știți câta mai șarpele!? Am mai visat eu o dată, tot șarpe, e ceva. Știți câta mai șarpele!? Un d-ăla lung și gras, vai.. ceva rău. Și ce credeți, s-a dat la mine. L-am evitat o dată și după aia a început să facă așa și săream să-l evit și am intrat la Bianca în curte, și șarpele după mine. Și am intrat la ea în bucătărie, noroc că era ușa descuiată.

Și ce credeți, în timp ce mâncam pământul fugind spre bucătărie, șarpele vorbea. Și zicea ‘’Stai liniștită că te aștept’’, dar eu îl auzeam așa în mintea mea, nu știu cum să vă spun. Mamă, știți cum m-am trezit!? Încordată, băi deci, durere de spate d-aia rea. Am citit ce înseamnă asta, dar nu știu ce să cred. Sunt stresată, că am multe de făcut în perioada următoare și vreau să iasă bine toate și sunt așa, cred că d-aia visez. N-am visat așa mult în viața mea. N-aș visa și eu ceva frumos’’, a povestit  Theo Rose, pe instastory.

Cinci lucruri pe care nu le știai despre Theo Rose

"Pot să-mi ating nasul cu limba. Al doilea lucru este că tocănița cu cartofi, împreună cu zeama de varză a rămas felul meu de mâncare preferat, încă de când eram copil, băutura mea preferată, deși e foarte greu să mă hotărăsc, este ginul toc. Al patrulea lucru este faptul că îmi place muzica foarte veche, iar ultimul este faptul că hazul meu, nu este de fapt al meu. L-am imitat toată viața pe fratele meu, care are mult mai mult haz, decât am eu. De asta sunt și băiețoasă, pentru că toată copilăria am petrecut-o alături de fratele meu Radu.", a dezvăluit Theo Rose, în emisiunea Give me 5, de la UTV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel