Theo Rose, cea mai frumoasă surpriză din partea iubitului ei. Nepotul lui Nea Marin, cadou de zeci de mii de euro

Data actualizării: | Data publicării:

Theo Rose a rămas șocată când a văzut ce cadou a primit din partea iubitului ei. 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Aceasta se bucură de un succes imens pe plan muzical și poate spune că este o norocoasă.

Theo Rose este iubită de nepotul lui Nea Marin și au o relație minunată. Chiar dacă de-a lungul timpului s-a speculat că artista ar avea o relație cu Bogdan de la Ploiești, acum Alex Leonte vine și demonstrează contrariul. 


Tânărul și-a surprins iubita până la lacrimi cu un cadou de zeci de mii de euro. Ziua de naștere a vedetei se apropie așa că Alex Leonte a vrut să fie primul care o surprinde. 

 

”Nu plânge, că te bat, dacă plângi”, a exclamat Alex Leonte atunci când Theo Rose a început să lăcrimeze. 

 

 

Theo Rose a primit mașina visurilor ei și două buchete de flori imense. 


”Aoleu, mi-a luat prima mea mașină! Eu nu știam că e gata așa repede, credeam că după ziua mea o să pot să o iau. Dar mi-ai făcut tu surpriză! Doamne... mergem la Iași cu mașina mea”, a spus bucuroasă Theo Rose atunci când s-a ircat pentru prima oară în mașina ei. 

 

 

Theo Rose spune că vor face și nuntă, dar atunci când condițiile vor permite acest lucru. Artista spune că nu îi place să fie presată cu acest subiect. Theo Rose și Alex Leonte sunt deja ca o familie, fără să aibă nevoie de acel act. Fanii sunt nerăbdători să o vadă pe artista lor preferată în rochie de mireasă. 


”E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie, ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose în cadrul emisiunii Acces Direct.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel