Theo Rose a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu a semnat cu casa de producție a lui Smiley: Le-am zis că ne auzim și nu ne-am mai auzit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose a vorbit despre începutul carierei ei, când nu a fost foarte bine tratată de toate studiourile de înregistrări.

Deși acum este una dintre cele mai populare și îndrăgite artiste din România, Theo Rose nu a fost la fel de bine tratată de unele case de înregistrări, înainte să debuteze. Artista a povestit, într-un podcast, despre dorința de a semna, la început, cu cei de la Haha Production. Aceștia nu au tratat-o pe artistă așa cum și-ar fi dorit, fapt pentru care nu a mai revenit niciodată la ei.

"Mi s-a spus așa: "Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic", după ce eu fiersesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp. N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine, măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot. După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte. Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: "Te primim". Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică "Da, hai să lucrăm", dar exprimarea a fost "Te primim" și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit.", a declarat Theo Rose, în pdcastul Aproximativ Discuții cu Gojira.

Ce întâmplare o să țină minte Theo Rose toată viața

"O să țin minte toată viața mea nunta cu Liviu Teodorescu. A fost vara asta. Am fost onorată că el și-a dorit să vin să-i cânt la nuntă. Am avut un proiect foarte greu vara asta, care o să apară în curând, am filmat foarte mult la el, eram terminată de oboseală. Și cântări, și filmări... am tras ca un câine de mine vara asta, nu știu ce-a fost în capul meu, a fost mult. Eram obosită tare și am terminat filmările și a doua zi aveam trei evenimente, în locuri diferite, ultimul la Vâlcea.

Eram ruptă de somn, și cu vocea. Primul eveniment era a lui Liviu. La început eram bine. Când au început băieții intro-ul am luat o gură de apă și mi-a venit să vomit. Am plecat la baie și acolo am vomitat și auzeam în cască ce cântau băieții. Încercam să cânt și mai tare vomitam. M-am șters, am luat microfonul și cu voma în gât am cântat tot setul. Am cântat bine. Sub presiune găsești o soluție. O să țin minte nunta lui Liviu Teodorescu toată viața.", a spus Theo Rose, în podcastul lui Damian Drăghici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel