Theo Rose a chemat preotul acasă, la fiul ei, după externare: „Știți cum se vine la lăuză. Am primit slujba de...”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a avut grijă să cheme preotul acasă la părinții ei, pentru fiul său. 

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu câteva zile. Artista este foarte fericită și recunoaște că este îndrăgostită de fiul său. Recent, proaspeții părinți au ajuns la familia artistei acasă, acolo unde au avut parte de o surpriză inedită, dar unde au chemat și preotul pentru a primi slujba de după naștere, dar și de primire a numelui noului membru al familiei! 

Theo Rose a chemat preotul acasă, la fiul ei, după externare

Momentul emoționant a fost surprins de către sora artistei. Raluca a imortalizat momentul emoționant cu Theo Rose, micutul Sasha Ioan și preotul, în timpul slujbei. 

„Am primit slujba de după naștere și de primire a numelui pentru copil', a scris cântăreața pe InstaStory.

Theo Rose respectă toate tradițiile de când a devenit mamă

Theo Rose își dorește ca fiul său să aibă parte de tot binele din lume, astfel că a respectat toate tradițiile, începând cu ziua în care a născut, când a primit la spital ursitoarele. De data aceasta, artista a chemat preotul acasă pentru a primi slujba de după naștere. Totodată, apropiații din locul natal au venit la Theo Rose în vizită cu ceapă, zahăr, păine și bani.

'Știți cum se vine la lăuză. Cu zahăr ca să fie dulce ca zahărul, cu pâine ca să fie bun ca pâinea și cu ceapă pentru lactație. Mă rog, și cu numerar, că na…', a mai spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a avut parte de o surpiză inedită din partea familiei, la câeva zile după ce a născut

La doar câteva zile de la naștere, artista și băiețelul ei au avut parte de o surpriză inedită din partea familiei sale. Theo Rose le-a arătat fanilor cum a fost așteptată acasă de toți cei dragi. Baloane, tort, jucării, dar și multă iubire cu asta a fost întâmpinat Sasha la țară, de părinții, sora, fratele și prietena cântăreței. Anghel Damian a recunoscut că a fost complice și că știa cum va fi așteptată. 

Theo Rose:- Să vă arăt cum m-aș așteptat acasă, la țară, ai mei. Asta e doar aici, jos, mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos! Mi-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente. Foarte frumos! Și uitați cum m-au așteptat, oameni buni. Doamne, mă așteaptă de la două și eu mi-am făcut treaba. Băi Sashi, băi, uite cum te așteaptă lumea. Băi tati, uite!

Anghel Damian:- Eu știam oarecum.

Theo Rose:- Ce știai?

Anghel Damian:- Știam că s-a adunat lumea.

Theo Rose:- Serios?

Anghel Damian:- Da!

Theo Rose:- Și tu (nr. tatăl ei) știai?

Tatăl lui Theo Rose:- Bineînțeles, dar am tăcut!

Sora lui Theo Rose: Haideți să mâncăm tortul!

Cum s-a descurcat Theo Rose cu băiețelul său în prima noapte petrecută acasă

„Mulțumesc încă o dată! Mi ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu  că mă urmărește multă lume dar nu te aștepți niciodată...toată lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie...Extraordinar!

E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat.  Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic. Eu treaba asta cu mamele...o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva...eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am ieșit pe balcon că l-am băgat la somn i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez trebuie să-i  povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a povestit Theo pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel