The Weekend, apariție neașteptată în noul videoclip. Nici cei mai înfocați fani nu l-au recunoscut

Data actualizării: | Data publicării:

The Weekend și-a uimit fanii cu cea mai recentă apariție în noul său videoclip. Artistul este de nerecunoscut.

The Weeknd, în vârstă de 30 de ani, a apărut cu fața acoperită de bandaj la American Music Awards din 2020, fiind o configurație pentru videoclipul său „Salvați lacrimile”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

În noul său videoclip, care a avut premiera pe 5 ianuarie, artistul a arătat de nerecunoscut, în urma unui machiaj, care a făcut să pară rezultatul unei intervenții chirurgicale plastice în jurul obrajilor și a buzelor. Machiajul cu efecte speciale a inclus și cicatrici chirurgicale în jurul urechilor sale.

Videoclipul începe cu The Weeknd, al cărui nume real este Abel, cântând unei mulțimi de oameni cu măști în timp ce poartă un blazer roșu cu paiete peste un top negru cu cravată neagră și pantaloni negri. El a adăugat la garderoba elegantă cizme negre și mănuși negre. Ulterior, acesta coboară de pe scenă, în mulțime, acolo unde lucrurile se intensifică.

Artistul începe să nu respecte mulțimea și face diverse acțiuni surprinzătoare, cum ar fi să bea din paharul unui fan, să-și pună brațul pe capul unui bărbat și, în cele din urmă, să stea pe o masă în timp ce aruncă șampanie pe fețele celor din jur. Apoi observă câteva femei nemascate în mulțime și o aduce pe scenă pe una dintre ele, pe care o face să-i pună la tâmplă un pistol.

Cel mai recent videoclip muzical al artistului nu este primul care are o asemenea tematică înfiorătoare. A dat vibrații similare cu videoclipurile pentru „Blinding Lights”, „In Your Eyes” și „Too Late”. De asemenea, a sugerat că următorul său album ar putea avea o temă la fel de serioasă, deoarece a fost inspirat de mișcarea Black Lives Matter și de pandemia COVID-19.

„Am fost mai inspirat și creativ în timpul pandemiei decât aș putea fi în mod normal”, a spus el într-un interviu acordat ediției speciale TMRW. „Pandemia, mișcarea Black Lives Matter și tensiunile alegerilor au creat în majoritate un sentiment de recunoștință pentru ceea ce am și apropierea cu oamenii din jurul meu”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel