„The Suicide Squad” s-a instalat timid pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Data publicării:
Captura foto The Suicide Squad/ Youtube
Descriere foto: Captura foto The Suicide Squad/ Youtube

Filmul cu super-eroi "The Suicide Squad" s-a instalat timid pe prima poziţie a box-office-ului nord-american în acest weekend, cu încasări modeste estimate la 26,6 milioane de dolari, pe fondul unei resurgenţe a cazurilor de COVID-19.

Pelicula, o continuare a filmului de succes din 2016 "Suicide Squad", le are din nou în distribuţie pe Margot Robbie şi pe Viola Davis, însă două nume mari din versiunea anterioară - Will Smith şi Jared Leto - lipsesc.

 

Lansarea simultană a filmului pe HBO Max a afectat, la rândul său prezenţa în cinematografe, într-un context în care Hollywood-ul se luptă să revină la nivelul său pre-pandemic.

 

 

Liderul box-office-ului de săptămâna trecută, filmul de aventuri "Jungle Cruise", a coborât pe locul al doilea, cu 15,7 milioane de dolari încasaţi de vineri până duminică, mai puţin de jumătate din totalul său din săptămâna precedentă. Inspirat de o atracţie din parcurile de distracţii Disney, filmul urmăreşte aventurile trăite de Dr. Lily Houghton, interpretată de Emily Blunt, şi de fratele ei (Jack Whitehall) în pădurea tropicală amazoniană.

 

Pe locul al treilea se află thriller-ul psihologic "Old"', în regia cineastului M. Night Shyamalan, cu încasări de 4,1 milioane de dolari. Produs de Universal Pictures, cu o distribuţie în care îi regăsim pe Gael Garcia Bernal şi Vicky Krieps, filmul spune povestea unei familii rămase blocate pe o plajă, unde turiştii suferă o îmbătrânire ultra-accelerată.

 

Locul al patrulea revine filmului cu super-eroi produs de compania Marvel ''Black Widow'', cu Scarlett Johansson în rolul principal şi încasări de 4 milioane de dolari, notează Agerpres. 

 

În încheierea clasamentului cu primele cinci poziţii se situează "Stillwater", pelicula inspirată de povestea Amandei Knox, cu încasări de 2,9 milioane de dolari. Lungmetrajul este centrat pe lupta unui tată american (Matt Damon) care călătoreşte în Franţa pentru a-şi ajuta fiica, încarcerată pentru o crimă despre care susţine că nu a comis-o.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel