„The Rock” și-a scos vila de lux la vânzare. Cât costă imobilul din apropierea orașului Atlanta

The Rock, sursa foto Instagram
Descriere foto: The Rock, sursa foto Instagram

Chiar dacă Dwayne „The Rock” Johnson este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, acesta a decis să vândă vila de lux pe care o deține de mai puțin de un an. Care este motivul?

Johnson a fost declarat de către cei de la Forbes cel mai bine plătit actor de la Hollywood cu venituri de peste 87,5 milioane de dolari. Succesul a venit odată cu rolurile din filmele de acțiune, precum seria „Fast & Furious”, „Skyscraper” și seria „Jumanji”.


Chiar dacă la începuturile lui, „The Rock” era unul dintre cei mai detestați luptători WWE, ulterior a devenit unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de la Hollywood.


Johnson a scos la vânzare una din proprietățile de lux pe care le deține. Actorul cere cu aproximativ 1,5 milioane de dolari mai puțin decât a plătit pentru ea în urmă cu doar un an. Vila se vinde pentru suma de 7,5 milioane de dolari.


Proprietatea se întinde pe o suprafață de aproximativ 19 hectare, iar vila a fost construită în stilul provincial francez cu lemn masiv, șemineuri și tavane înalte. Aceasta se află în apropierea orașului Atlanta. 

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 18 ian, 22:45 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play