„The Rock” și-a scos vila de lux la vânzare. Cât costă imobilul din apropierea orașului Atlanta

Data publicării:
The Rock, sursa foto Instagram
Descriere foto: The Rock, sursa foto Instagram

Chiar dacă Dwayne „The Rock” Johnson este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, acesta a decis să vândă vila de lux pe care o deține de mai puțin de un an. Care este motivul?

Johnson a fost declarat de către cei de la Forbes cel mai bine plătit actor de la Hollywood cu venituri de peste 87,5 milioane de dolari. Succesul a venit odată cu rolurile din filmele de acțiune, precum seria „Fast & Furious”, „Skyscraper” și seria „Jumanji”.


Chiar dacă la începuturile lui, „The Rock” era unul dintre cei mai detestați luptători WWE, ulterior a devenit unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de la Hollywood.


Johnson a scos la vânzare una din proprietățile de lux pe care le deține. Actorul cere cu aproximativ 1,5 milioane de dolari mai puțin decât a plătit pentru ea în urmă cu doar un an. Vila se vinde pentru suma de 7,5 milioane de dolari.


Proprietatea se întinde pe o suprafață de aproximativ 19 hectare, iar vila a fost construită în stilul provincial francez cu lemn masiv, șemineuri și tavane înalte. Aceasta se află în apropierea orașului Atlanta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel