„The Little Things”, încasări de peste 13 milioane de dolari. Este cel mai urmărit film al momentului

The Little Things, captura foto Youtube/ sursa Warner Bros. Pictures
Descriere foto: The Little Things, captura foto Youtube/ sursa Warner Bros. Pictures

Filmul "The Little Things", în fruntea box-office-ului nord-american pentru al doilea weekend consecutiv. 

Thrillerul psihologic "The Little Things", produs de Warner Bros. Pictures şi avându-i în rolurile principale pe actorii Danzel Washington, Rami Malek şi Jared Leto, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv în fruntea box-office-ului nord-american cu încasări de 2,1 milioane de dolari obţinute din 2.206 de cinematografe.

Potrivit datelor transmise de compania Comscore, încasările obţinute de acest film în America de Nord au ajuns la 7,8 milioane de dolari, în timp ce box-office-ul său mondial a urcat la 13 milioane de dolari.

Regizat de John Lee Hancock pe baza unui scenariu original scris de acelaşi cineast, filmul "The Little Things" prezintă povestea a doi poliţişti americani care încearcă să aresteze un criminal în serie care i-a îngrozit pe locuitorii din Los Angeles.

Cifrele anunţate de compania Comscore arată că box-office-ul nord-american de weekendul trecut a fost de doar 7,4 milioane de dolari pentru filmele din top 10 şi de 9,3 milioane de dolari pentru toate filmele care rulează în prezent în Statele Unite şi Canada.

Deşi încasările sunt de obicei mai mici în weekendul în care are loc Super Bowl, box-office-ul nord-american din 2020 a fost totuşi de 85 de milioane de dolari pe durata celui mai important weekend pentru National Football League, când se joacă finala campionatului de fotbal american.

Studiourile de la Hollywood au rămas extrem de prudente în ceea ce priveşte lansarea unor superproducţii în acest an din cauza pandemiei de COVID-19, care a forţat majoritatea cinematografelor din marile oraşe americane, inclusiv cele din Los Angeles şi New York, să rămână închise. Doar 39% dintre sălile de proiecţii nord-americane sunt în prezent deschise.

Comedia de animaţie "The Croods: A New Age", produsă de Universal Pictures şi DreamWorks, s-a menţinut pe locul al doilea cu încasări de 1,7 milioane de dolari obţinute din 1.935 de cinematografe în cel de-al 11-lea weekend al său de proiecţii. Acest film a ajuns la un box-office nord-american de 46 de milioane de dolari şi la un box-office global de 147,6 milioane de dolari.


Acest film, ce marchează debutul în lungmetraj al regizorului Joel Crawford, a avut un buget de producţie de 65 de milioane de dolari şi beneficiază de colaborarea unor actori celebri pentru asigurarea vocilor personajelor sale, precum Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone şi Ryan Reynolds.

Pelicula, o continuare a filmului "The Croods" din 2013, prezintă povestea familiei preistorice Crood, aflată în căutarea unui loc mai sigur în care doreşte să se stabilească şi ai cărei membri se întâlnesc cu cei ai unei alte familii, mult mai bine plasată pe scara evoluţiei sociale.

Filmul "The Marksman" a urcat un loc până pe poziţia a treia, cu încasări de 1 milion de dolari obţinute de vineri până duminică în America de Nord. Acest thriller de acţiune produs de compania Open Road este regizat de Robert Lorenz şi îl are în rolul principal pe actorul Liam Neeson. Filmul prezintă povestea unui fermier american din Arizona care ajută un băiat de 11 ani să evadeze dintr-un cartel mexican al traficanţilor de droguri.


Filmul "Wonder Woman 1984", produs de Warner Bros., a coborât pe poziţia a patra, după ce a vândut bilete în valoare de 905.000 de dolari în cel de-al şaptelea weekend al său de proiecţii în America de Nord.


Realizat cu un buget de producţie estimat la 200 de milioane de dolari, acest film reprezintă o continuare a peliculei "Wonder Woman" din 2017. Cu Patty Jenkins revenită în calitate de regizoare şi Gal Gadot care şi-a reluat rolul din producţia originală, noul film prezintă aventurile personajului Diana Prince, care se luptă cu doi inamici periculoşi în timpul Războiului Rece, notează Agerpres. 

Filmul "Monster Hunter" s-a menţinut pe locul al cincilea, cu încasări de 585.000 de dolari. "Monster Hunter", o peliculă fantasy şi de acţiune regizată de Paul W.S. Anderson, o are ca protagonistă pe soţia cineastului britanic, actriţa Milla Jovovich, devenită celebră graţie rolurilor interpretate în franciza "Resident Evil" şi în alte pelicule SF.


Acest film, bazat pe seria omonimă de jocuri video lansate de Capcom, prezintă povestea unui grup de soldaţi de elită, conduşi de Captain Artemis, rol interpretat de Milla Jovovich. Atunci când o neaşteptată furtună de nisip obligă unitatea militară să se refugieze într-o lume populată cu monştri periculoşi şi puternici, soldaţii sunt obligaţi să lupte pentru supravieţuire într-o bătălie disperată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 08 feb 2021, 15:25 | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience