„The Crown”: primele imagini cu Elizabeth Debicki în rolul prinţesei Diana /FOTO

Data publicării:

Faceți cunoștință cu noua Prințesă Diana și noul Prinț Charles în sezonul cinci din „The Crown”. 

Netflix a oferit prima imagine a lui Elizabeth Debicki și Dominic West în personajul fostului cuplu regal pentru sezonul cinci și șase din "The Crown". Prințesa Diana și Prințul Charles au fost interpretați anterior de Emma Corrin (sezonul 4) și Josh O'Connor (sezonul 3-4).


Noua fotografie publicată marți de Netflix o arată pe Debicki cu părul scurt și blond caracteristic regretatei regine, în timp ce stă întinsă pe o canapea de culoarea piersicii, cu un zâmbet relaxat pe față.


Într-o declarație postată pe Twitter pe contul oficial al serialului, Debicki a spus că interpretarea rolului Prințesei Diana a fost o "onoare". 


"Spiritul Prințesei Diana, cuvintele și acțiunile ei trăiesc în inimile atâtor oameni", a spus Debicki la acea vreme. "Este un adevărat privilegiu și o onoare pentru mine să mă alătur acestui serial magistral, care m-a captivat absolut din primul episod."


Marți, utilizatorii rețelelor de socializare au aplaudat ultima alegere a serialului pentru "Prințesa poporului", pe baza asemănării izbitoare a lui Debicki cu Diana.


"Diana lui Elizabeth Debicki este perfectă!", a scris un utilizator pe Twitter. Alți utilizatori Twitter au fost de acord că Debicki este "perfectă", "rafinat distribuită" și "destul de potrivită" pentru acest rol. 


Debutul lui West în rolul Prințului Charles, pe de altă parte, nu a mers la fel de bine. 


Unii utilizatori de Twitter au cerut ca Netflix să "refacă distribuția" după publicarea unei imagini care îl arată pe West îmbrăcat ca Prinț de Wales.


"Îl iubesc pe Dominic West ca actor. Să-l distribuim în rolul lui Charles?", a scris un utilizator pe Twitter, iar un altul a adăugat: "Îmi pare rău, dar Dominic West nu se potrivește pentru Prințul Charles".


Unii fani au susținut că West este "prea chipeș" pentru a-l portretiza pe Prințul Charles.


Prințesa Diana a fost introdusă în serialul "The Crown" de la Netflix în timpul sezonului 4, care s-a axat pe domnia reginei Elisabeta a II-a din 1979 până în 1990. Sezonul 4 a descris suișurile și coborâșurile relației dintre prințul Charles și prințesa Diana, inclusiv logodna lor din februarie 1981, nunta lor din iulie, în același an, și eventuala cădere a căsniciei lor din cauza unor aventuri extraconjugale. 


Sezonul 5 va prezenta o nouă regină, interpretată de Imelda Staunton , după ce Olivia Colman (sezonul 3-4) și Claire Foy (sezonul 1-2) au interpretat-o pe regina Elisabeta a II-a.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel