Test de personalitate. Imaginea pe care o vezi prima dată îți dezvăluie ce defecte ai într-o relație

Data actualizării: | Data publicării:

Acest test de personalitate îți dezvăluie care punctele tale slabe într-o relație.

Cu toții avem puncte slabe și puncte forte în relații. Suntem diferiți, din fericire, iar asta ne face atât de speciali. 

Există însă anumite trăsături de caracter pe care este posibil să nu le conștientizezi și care s-ar putea să te saboteze în relațiile romantice. 

Evident, îți poți întreba partenerul sau chiar prietenii apropiați care cred ei că sunt punctele tale slabe într-o relație, însă răspunsurile ar putea fi percepute drept critică.

Testul literei Q îți arată, în 2 secunde, cât ești de mincinos / video


Venim în ajutorul vieții tale romantice cu un test de personalitate care dezvăluie ce defecte ai în iubire și cum le poți schimba.

 

Această iluzie optică este concepută pentru a vă ajuta să evaluați rapid ce defecte aveți în relații.

 

Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la imaginea de mai jos și să rețineți imaginea pe care o vedeți prima dată.

 

 

 

Dacă vezi prima dată...

 

1. Mama și copilul

 

Dacă ai văzut prima dată mama și copilul, acest lucru indică faptul că ești o persoană pentru care familia este cea mai importantă.


Deși lumea modernă nu pare să nu mai îmbrățișeze atât de mult aceste valori, pentru tine, familia este centrul Universului. Familia este o parte importantă a identității tale, iar legătura ta cu ei se vede în orice alt aspect al vieții private.

Dragostea pentru familie și importanța pe care le-o oferi rudelor poate fi importantă, însă, atunci când vine vorba de formarea unei relații romantice, acest lucru poate să vă tragă în jos. 

Deși părerea familiei tale despre partenerii tăi romantici este importantă, nu ar trebui să  conteze mai mult decât ceea ce simți tu. Nu te ajută faptul că în ochii lor nimeni nu va fi vreodată suficient de bun pentru a te merita.

 

 

2. Chipul bărbatului (frunzele din copac)

 

Dacă prima dată ai văzut fața bărbatului, ești genul de persoană rece, care se apropie greu de o altă persoană.

Fie că este vorba de o timiditate sau de o teamă de respingere, îți este greu să primești oameni noi în viața ta.

Păstrarea distanței te poate împiedica să construiești o relație durabilă și sănătoasă.

Pentru a putea crea o conexiune cu partenerul, trebuie să fiți dispus să vă deschideți și să vă apropiați de celalalt.

 


3. Silueta care culege fructe

 

Dacă ați văzut prima dată silueta care culege fructe, sunteți o persoană pentru care cariera este cea mai importantă. 

De la vârsta de 10 ani, știai ce vrei să faci pentru a-ți câștiga existența și, deși acest lucru te-a adus destul de sus pe scara socială, te-a sabotat atunci când a venit vorba de relații romantice.

Este minunat că îți dorești premii și recunoașteri în viața profesională, însă nu menaja viața sentimentală. Partenerul are nevoie de atenția ta. 

 

4. Păsările

Dacă ai văzut păsările prima dată, ești o persoană cu capul în nori.

Ești o persoană visătoare, care își imaginează că va schimba lumea. Nimic mai frumos, însă, atunci când vine vorba de relații, lumea cu unicorni în care trăiești s-ar putea să pună pe fugă un partener care vrea să trăiască alături de tine în prezent. 

De altfel, e posibil să deveniți atât de visători în privința iubirii, încăt să să vă aruncați cu capul înainte în fața oricărui pretendent care pare a fi „prințul din povești”.

 

 

5. Chipul calm (apa)

Dacă ai văzut mai întâi fațacalmă, ești genul de persoană care gândește întotdeauna cu doi pași în față.


Pentru voi, organizarea este cheia succesului. Iar această trăsătură de caracter vă ajută enorm în multe aspecte ale vieții, dar nu neapărat și atunci când vine vorba de relații romantice. 


Încercați să rezistați dorinței de a vă controla și planifica sentimentele față de relațiile romantice, așa cum controlați și programați restul vieții. În iubire trebuie să înveți să renunți la anumit nivel de control dacă speri să construiești ceva care să reziste cu adevărat testului timpului.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel