Teodor Meleșcanu, dramă de nedescris. Politicianul a trecut prin momente grele în copilărie

Data publicării:
Teodor Meleșcanu, sursa Kanal D
Descriere foto: Teodor Meleșcanu, sursa Kanal D

Teodor Meleșcanu a făcut mărturisiri dureroase despre copilăria sa plină de lipsuri.

Teodor Meleșcanu este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România.  Deși s-a bucurat de o carieră plină de succes și de funcții importante în stat, însă începutul său în viață a fost marcat de lipsuri și o pierdere dureroasă.  Recent, politicianul și-a deschis sufletul în fața publicului din România și a dezvăluit care au fost cele mai mari drame din viața lui, care l-au marcat profund.

Potrivit acestuia, copilăria i-a fost umbrită de moartea tatălui său, care l-a determinat să preia locul de cap al familiei când încă era în băncile școlii. A fost nevoit să lucreze și să asigure traiul familiei sale.

„În copilăria mea am avut probleme destul de complicate. La 12 ani tata a decedat și am rămas eu și mama într-o perioadă când nu avea serviciu. A fost dificil și dacă mi-am dorit ceva a fost să reușesc să ies în lume.” a mărturisit Teodor Meleșcanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

 

Din nefericire, tatăl politicianului se confrunta cu mari probleme de sănătate, motiv pentru care atât el, cât și mama sa se așteptau din clipă în clipă să îl piardă pe cel care le era întotdeauna sprijin.

„Era de așteptat, era bolnav, a lucra în mină câțiva ani de zile. A ajuns la situația în care avea probleme de sănătate. Erau  foarte serioase și era aproape sigur că în câțiva ani ar fi decedat.”, a mai adăugat politicianul.

 

După munca tatălui său, bunicul a fost care i-a ajutat enorm, dar și munca pe care acesta o depunea zi de zi pentru a-și face un rost în viață.

„Cel care ne-a ajutat enorm a fost bunicul meu, Gheorghe. Se ocupa cu oile, suntem un neam de ciobani, și de fiecare dată venea la Arad să ne aducă de mâncare. Nu am trăit doar din bursa de la școală. În toate vacanțele de vară, eu am muncit. Am muncit la o brutărie, la o fabrică care producea foi de tort, la o legătorie de carți.  De fiecare dată în vacanța mea o foloseam pentru strângerea unor bani care să ne ajute să supraviețuim anul următor. Apoi mama s-a angajat și am reușit să ajungem într-o etapă în care puteam să trăim așa cum era atunci, adică destul de greu.”, a mai povestit Teodor Meleșcan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel