Teo Trandafir tună și fulgeră la adresa lui Florin Salam: „Regele României a murit, dacă înțelegeți ce vreau să spun”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir nu s-a mai abținut și a vorbit despre scandalul dintre Florin Salam cu Bogdan de la Ploiești.

Florin Salam și Bogdan de la Ploiești au fost protagoniștii unui scandal uriaș. Cei doi artiști au fost invitați să cânte la o nuntă, însă evenimentul a luat o întorsătură neașteptată. Programul artistic a fost început de Bogdan de la Ploiești, iar în tot acest timp, Florin Salam a fost nevoit să-și privească colegul de breaslă de pe margine.

Ulterior, „Regele României”, așa cum mai este numit Florin Salam, a mers la Bogdan de la Ploiești și i-a dat bani pentru dedicații. Acesta i-a cerut să-i spună numele la microfon în tot felul de moduri. Zis și făcut: „De la fratele meu, de la Florin Salam, special. De la regele României. (...) De la șeful Florin Salam, seful României”, a spus la microfon Bogdan de la Ploiești, în timp ce Florin Salam dădea dedicații.

Însă, cântărețul de manele a fost deranjat în momentul în care Florin Salam i-a cerut să spună la microfon „șeful meu”. „Ești șeful României, dar nu pentru mine. Vă spun sincer, pentru mine nu”, a declarat Bogdan de la Ploiești. Supărat că artistul nu i-a făcut pe plac, Florin Salam i-a aruncat banii pentru dedicații și a plecat.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești a dat cărțile pe față. De la ce ar fi pornit, de fapt, întregul scandal dintre el și Florin Salam: „A încercat să mă înjosească”

Teo Trandafir tună și fulgeră la adresa lui Florin Salam: „Regele României a murit, dacă înțelegeți ce vreau să spun”. Ce spune despre scandalul cu Bogdan de la Ploiești

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, întregul scandal. Cea dintâi a ținut să precizeze că Regele României, Mihai I, a decedat în urmă cu aproape 7 ani. Mai mult, ea a declarat că Bogdan de la Ploiești i-a făcut pe plac și l-a numit exact așa cum a vrut să fie numit, mai puțin când i-a cerut să i se adreseze cu „șeful meu”.

Teo Trandafir: Florin Salam și-a dorit foarte mult ca Bogdan de la Ploiești să-l numească pe el «Regele meu» și «Regele României», bineînțeles, care a murit, dacă înțelegeți ce vreau să spun. E altă discuție istorică, pe care nu o purtăm acum. Regele României, Mihai de România. L-a făcut bietul om Regele Universului, Regele constelațiilor, Regele la toate alea, dar când a fost vorba să spună «Regele meu», Bogdan de la Ploiești a avut o reacție personală. A spus «Până aici zic ce vrei tu!»

Ilinca Vandici: Am zis eu la un moment dat că cineva a dat dedicații. Abia după ce a postat Bogdan de la Ploiești niște imagini care arată exact ce s-a întâmplat acolo, ca să nu mai existe loc de alte interpretări, chiar Florin Salam făcea dedicații și se numea și își dorea să fie numit.

Teo Trandafir: Știi ce nu am înțeles eu? Cineva a încercat să-i ia lui Bogdan microfonul din mână...

Ilinca Vandici: Florin Salam!

Teo Trandafir: Ai văzu tu?

Ilinca Vandici: Da! Florin îi spunea: «Pentru șeful tău, șeful României» și Bogdan spunea: «Pentru România, nu al meu». Florin s-a enervat și a încercat să-i smulgă microfonul din mână, după care i-a băgat banii în tricou. Bogdan de la Ploiești vorbește despre umilință, ceea ce în 2024... Unde trăim? Sincer, chiar așa? O mai facem? Unde ne întoarcem. Nu știu dacă i-a respectat neapărat programul. Și Bogdan zice că el a fost cel care a anunțat că este ultima piesă. Nu știm dacă a fost ultima piesă pe care trebuia să o cânte sau pe care a decis el să o cânte. Asta e partea a doua, însă, energia pe care o ai când ți se întâmplă o treabă de genul acesta nu mai e la cote înalte, astfel încât să poți să bucuri oamenii, să poți să cânți pentru ei, să se distreze. 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel