Teo Trandafir, tradiții și obiceiuri de Paști: „Nu este despre miei tăiați și alimente consumate în exces”

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir spune că preferă să petreacă Paștele în liniște și nu pune preț pe masa îmbelșugată. 

Teo Trandafir nu se dă în vânt după tradițiile românești de Paști. Relizatorul TV spune că nu gătește pentru această zi și preferă să comande. Mai mult, vedeta preferă liniștea, în detrimentul reuniunilor.

 


„Eu nu mănânc exagerat și nici nu fac cumpărături foarte multe. Nu gătesc, preferăm să comandăm. Nu sărbătoresc momentul, prefer liniștea și retragerea în intimitate pentru introspecție. Pentru mine, Paștele nu este despre miei tăiați și alimente consumate în exces”, a declarat Teo pentru Click. 


Chiar dacă nu pune preț pe mâncăruri de Paști, vedeta este un fan al alimentului principal al acestei sărbători. Teo consumă ouă zilnic și spune că are chiar și o metodă proprie de a le prepara. 

„Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel