Teo Trandafir, reacție neașteptată, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza: ”Dacă vrei să iasă cu păruială, spune-mi”

Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir și Cătălin Botezatu, colaj foto/ instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir și Cătălin Botezatu, colaj foto/ instagram

Teo Trandafir a avut o reacție neașteptată, după ce a văzut imaginile în care Cătălin Botezatu se săruta cu Loredana Groza. 

Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 56 de ani, pe data de 5 decembrie.  Celebrul designer a organizat o petrece de vis, unde a avut ca invitați prietenii apropiați. Printre aceștia s-a numărat și Loredana Groza. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi sunt prieteni buni și se cunosc de 25 de ani. 

Cu toate astea, nimeni nu se aștepta la sărutul dintre cei doi, care a avut loc chiar de ziua celebrului designer. 

Teo Trandafir, reacție neașteptată, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza

După ce a văzut imaginile cu cei doi, Teo Trandafir a avut o reacție total neașteptată. 

”Am senzația că mă traduci cu Loredana, pentru că am văzut niște imagini în care erați destul de apropiați. Dacă vrei să iasă cu păruială, tu spune-mi!”, i-a spus vedeta lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a simțit nevoia să-i explice bunei sale prietene ce relație are cu Loredana Groza. 

”Măi, pe Loredana nu te poți supăra. Este o artistă, este desăvârșită, o cunosc de atâția ani, iubesc ceea ce face. Am invitat-o la ziua mea, a zis: ”Vin cu mare drag”. După care a zis: ”Cânt”. Este minunată!”, a dezvăluit Botezatu.

”Eu o pup cu dragoste. Și pe tine să știi că te pot pupa cu aceeași dragoste, a nu se interpreta… Și dacă se interpretează ce? Suntem liberi, nu dăm socoteală”, a mai completat celebrul designer. 

Cătălin Botezatu, adevărul despre sărutul cu Loredana Groza

"Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora.", a mărturisit Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Ce relație au, de fapt, Cătălin Botezatu și Loredana Groza

Cătălin Botezatu a recunoscut că o admiră pe Loredana Groza încă de acum 25 de ani, când s-au cunoscut pentru prima dată. Designerul are doar cuvinte de laudă la adresa artistei.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.  Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată mai sus. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel