Teo Trandafir, poveste de iubire demnă de un scenariu de film: „Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Celebra prezentatoare TV a vorbit despre perioada care a marcat-o: despre prima relație și ce a nu a putut ierta vreodată.

Teo Trandafir, invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a vorbit deschis despre marea ei iubire și despre motivul despărțirii. Avea doar 22 de ani și iubea nebunește. 


„Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii”, a mărturisit Teo Trandafir. 


Vedeta TV s-a despărțit de bărbatul iubit chiar pe peronul Gării de Nord, cu sufletul îndoit de durere. Pentru asta, Teo Trandafir nu a putut ierta niciodată sistemul comunist, care i-a răpit omul lângă care se vedea până la adânci bătrâneți. 


„Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbrăcată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord. Era normal să vreau să mă răzbun. Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc”, a povestit Teo Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel