Teo Trandafir nu este de acord cu relația fetei sale: Opiniile mele diferă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Teo Trandafir
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Teo Trandafir

Teo Trandafir a vorbit despre fata sa, care își sărbătorește majoratul în curând.

Teo Trandafir și fiica sa au o relație foarte apropiată. Aceasta își sărbătorește majoratul în curând, iar vârsta de 18 ani nu a prins-o singură, ci la brațul unui partener. Chiar dacă nu îi place să se bage în relația ei, prezentatoarea TV spune că are opinii diferite, când vine vorba de dragoste. Aceasta a dat de înțeles faptul că deși îi acceptă deciziile fiicei sale, nu este prea de acord cu băiatul care i-a furat inima acesteia.

„Nu îmi place să vorbesc despre viața privată a cuiva care nu este de față și nu poate infirma lucrurile pe care le spun. Nu pot să spun că l-am cunoscut în măsura în care l-a cunoscut ea. Opiniile mele diferă, din motive evidente, de opiniile ei în legătură cu aceeași persoană', a spus Teo Trandafir, pentru click, potrivit viva.

Cum explică Teo Trandafir vârsta majoratului

Prezentatoarea de la Kanal D spune că vârsta majoratului nu este legată de deciziile de viață pe care fata sa urmează să le ia. Acesta semnifică doar un motiv de sărbătoare în plus.

„Faptul că ea face majoratul nu are legătură cu deciziile pe care ea le ia de niște ani. Majoratul este ca un fel de Revelion pentru noi, trecem dintr-un an în altul, dar asta nu înseamnă că la ora 0.00 a respectivei zile totul se va da peste cap. Avem planuri făcute, ea merge la o școală care o susține. Cred că majoratul o va stresa mai degrabă pe ea, pentru că va trebui să ia decizii în ceea ce o privește și să răspundă pentru ele. Nu va mai veni mama să o ajute și, de ce să mint, în ultimul timp nici nu prea a mai avut nevoie', a adăugat ea pentru sursa citată.

Teo Trandafir are o relație foarte specială cu fata sa

„După părerea noastră, a Maiei și a mea, în viața asta nu prea «trebuie» nimic. Ne-am obișnuit și am fost crescuți și noi, și părinții noștri în spiritul acestui «trebuie». Dacă la un moment dat nu se poate, nu mai trebuie. Încercăm, dar dacă am văzut că nu merge, nu ne dăm cu capul de pereți în același loc doar pentru că «trebuie». În viața asta trebuie doar să fii fericit”, a declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel