Teo Trandafir, motivul pentru care nu au funcționat relațiile ei amoroase: „Încearcă să îmi pună căluşul în gură”

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir, foto Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Instagram

Teo Trandafir a dezvăluit motivul pentru care nu au mers fostele ei relații de iubire. 

Teo Trandafir se bucură de un succes imens pe plan profesional și poate spune că duce o viață la care mulți doar visează. Prezentatoarea TV nu a avut același noroc și pe plan amoros, de-a lungul timpului aceasta a vorbit despre dezamăgirile ei amoroase. Ce spune vedeta despre motivul pentru care fostele ei relații nu au mai funcționat.


Teo Trandafir a mărtusirit într-un interviu pentru OK! Magazine că cel mai mult o deranjează impunerea unor condiții. Prezentatoarea TV spune că bărbații din viața ei au încercat să-i impună anumite lucruri, iar asta o deranjează teribil de mult. 


„Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a spus prezentatoarea TV pentru OK! Magazine.


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a dezvăluit că nu suportă autoritatea într-o relație de cuplu, datorită personalității ei puternice. 


„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (…) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine”, a spus Teo Trandafir la Kanal D.


Teo Trandafir le-a oferit partenerilor ei libertatea și aștepta același lucru în schimb. Vedeta nu este o fire geloasă și nu a încercat niciodată să îi controleze pe bărbații din viața ei. 


„Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea”, a adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel