Teo Trandafir, motivul pentru care a divorțat de primul soț: Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Instagram

Teo Trandafir a devenit soție pentru prima dată în 1990. Era îndrăgostită nebunește de pilotul Alexandru Trandafir. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care au ajuns să divorțeze. 

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj, cel cu pilotul Alexandru Trandafir, a avut loc imediat după Revoluție, în 1990. Erau tineri, se iubeau și credeau că vor rămâne împreună pentru totdeauna. 


”Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: „Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea „În Oglindă”, de la Kanal D. 

 

Viața de soție de pilot nu era una ușoară. Vedeta avea parte de multe momente de singurătate în mariajul ei, Alexandru fiind plecat mai mereu. Acesta ar fi și motivul care a dus la ruptura dintre cei doi. 

 „Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel -. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a mai spus vedeta.

Chiar dacă prima căsnicie nu a mers, Teo Trandafir nu și-a pierdut speranța, astfel că a mai încercat și a doua oară, sperând că de data aceasta va avea parte de familia mult visată.  În anul 2012 a mers din nou în fața altarului alături de rugbistul Constantin Iosef, însă nici de această dată lucrurile nu au mers prea bine. Cei doi s-au despărțit după 7 luni.


Nu a vrut să facă niciun compromis în dragoste


În urmă cu ceva timp, vedeta dezvăluia în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, că i-a fost greu să suporte autoritatea și că nu a fost dispusă să facă niciun compromis în dragoste. 

 

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (...) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a spus Teo Trandafir la Kanal D. 

Viața vedetei TV a fost marcată și de lipsuri materiale, de perioade de glorie și , deopotrivă, de momente dificile, pe plan financiar, pe care le-a traversat cu brio, alături de fiica sa, Maia.

„Cred că am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălțări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema și așa. Am avut o revelație în cliaă în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălțări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Și atunci am zis așa: această situație trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am și câștigat”, a spus Teo.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel